Träfforum!

Forum Övrigt Allmänt Träfforum!

 • Detta ämne har 6 svar, 5 deltagare, och uppdaterades senast 2011-05-11 07:33 av .
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3939
  Melwin
  Deltagare

  Hej! Vore det inte bra om forumsidan om träffar syns utan att behöva logga in,tänker på icke medlemmar som kanske funderar att gå med i klubben och vill besöka en träff för att se hur trevligt vi har i klubben. Mvh Melwin.

  #27565
  Bengt Åkesson
  Deltagare

  Det låter klokt, Melwin. Sommaren närmar sig och folk är ute och rör på sig i landet. Då kan det vara trevligt att kunna kolla träffarna i närområdet.

  /B

  #27572
  emul
  Moderator

  Allt kommer ju åter ner till vad man ska få för sina medlemspengar.. Det har varit mycket diskussioner kring det där många till och med ansett att man inte ska få använda forumet om man inte är medlem. Jag tycker tvärtom – en grogrund för intressanta saker och ett sätt att rekrytera.

  Jag anser samma sak om träfforumet på ett personligt plan.

  Öppen fråga – hur beslutar vi om det? Era resonemang låter fullkomligt rimliga.

  #27574
  Karl Ask
  Moderator

  Jag tycker att man inte skall behöva logga in för att se träfforumet. Det handlar dock inte om medlemmar eller inte, för alla kan registrera sig här och då kan man ändå se träfforumet. Skall se om jag hinner fixa det under dagen.

  #27576
  phermansson
  Deltagare

  Håller med. Jag ser forumet som en reklampelare för klubben, och det är ju träffarna också.

  #27582
  Melwin
  Deltagare

  Tack,kloka ord. Tror klubben kommer få fler medlemmar om vi syns lite varstans i riket,är ju kul att få in fler ungdomar också.

  Mvh Melwin.

  #27583
  Melwin
  Deltagare

  Bengt! När vi semestra i Skåne så var det Saab-träff på Nostalgicafet i Tommelilla som vi besökte en vardagskväll,mycket trevligt folk och nya bilar. Så det gäller att få informtionen om var och när.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng