Trilskande laddningslampa

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Trilskande laddningslampa

 • Detta ämne har 1 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2004-08-04 12:34 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10812
  anonymous
  Deltagare

  Som en elektrisk novis har jag funderingar kring laddingen.
  Kvällen innan besiktning på 65an slutade laddningslampan att lysa när jag slog på tändningen. Bytte kol i generatorn utan resultat,bytte relä och sim salabim funkade det.
  6 dagar senare händer samma sak igen men när motor startade börjde lampan att lysa,starkare vid högre varvtal.Satte voltmätare på batteriet och den laddade 14,2 till 14,7 volt,verkar lite mycke tycker jag. Rengjorde kabelanslutningarna och bytte + kabelskon på batteriet samt pillrade på säkringarna,sim salabim igen. Det fungerade!

  Har en känsla av att jag inte lokaliserat det verkliga felet, att det kanske kommer tillbaka igen. Någon som har nåt tips om vad det verkligen kan vara för fel? :confused: :confused:

  #76368
  peter hansen
  Deltagare

  Dålig förb. vid säkringar eller ladd-relä eller slitna kol i generatorn brukar ge liknande symptom iaf. på min 66:a. Det verkar mao. som om du är på rätt väg.

  /Peter

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng