Uppdateringar i forumet (bbcode-länkar tillfälligt trasiga)

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Uppdateringar i forumet (bbcode-länkar tillfälligt trasiga)

 • Detta ämne har 6 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2015-12-12 22:27 av .
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #382851
  Jonathan
  Deltagare

  Jag har genomfört två lite större uppdateringar av vår hemsida/forum här idag. Dels har vi uppdaterat till en ny huvudversion av WordPress (4.4) och dels har vi bytt PHP-version (till PHP 7).

  Den nya versionen av WordPress innebär många fördelar för mig (och övriga funktionärer som hanterar våra hemsidor). PHP 7 har gjort vår hemsida märkbart snabbare. Om ni klickar runt lite i forumet så kan ni se att det laddar mer direkt nu. Så överlag var dessa uppdateringar positiva.

  Jag har dock hittat av ett fel efter detta och det är att bbcode-länkar, t ex i våra profiler, inte fungerar ordentligt. Har själv testat lite saker för att rätta detta men inte lyckats. Jag ska rapportera detta till utvecklaren av berörd funktion, som ska kunna rätta detta. Till dess får ni ha lite överseende med knasiga bbcode-länkar.

  Uppdatering: även citat av tidigare svar tycks vara trasiga. Det ska likaså rapporteras!

  Återkommer givetvis här så snart länkarna fungerar igen.

  #382870
  Jonathan
  Deltagare

  Utvecklaren har redan hittat och åtgärdat felet. En uppdatering sker här i kväll som åtgärdar dessa trasiga länkar och citat.

  #382875
  Jonathan
  Deltagare

  Utvecklaren har delvis åtgärdat den felaktiga funktionen (som inte beror på funktionen egentligen, utan på uppdateringen av WordPress). Så nu fungerar alla citat igen. Men länkarna vill sig inte, så jag har bett honom kolla vidare på detta. Fortsättning följer då… 🙂

  #382919
  Jonathan
  Deltagare

  Och nu, som ni kan se, fungerar bbcode-länkarna även i våra signaturer.

  #382920
  Janne Hagnell
  Moderator

  😀

  96 V4 1975 ”Bollen”
  96 V4 1979 ”Sköldpaddan”

  #382921
  Bengt Åkesson
  Deltagare

  Duktigt Jonathan!

  /B

  #382996
  Jonathan
  Deltagare

  Ramlade på ett annat fel för vår hemsida/forum här i kväll, som förmodligen berodde på uppdateringen till WordPress 4.4 likaså. När man försökte begära ett nytt lösenord till sin användare så fick man inte upp något fält för att ange lösenord. Men jag lyckades lösa det rätt så snabbt, så nu visas detta fält igen.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng