Vad händer i klubben ?????

Forum Övrigt Allmänt Vad händer i klubben ?????

 • Detta ämne har 8 svar, 7 deltagare, och uppdaterades senast 2011-01-20 16:25 av .
Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #23375
  le20 thomas
  Deltagare

  Detta inlägg är i första hand riktat till styrelsen i Saabklubben !

  Häruppe i norr undrar vi lite vad som händer ?
  Det verkar ju tydligen fortfarande totalt omöjligt stt få kontakt med klubben via hemsidan trots att det skulle lösas för länge sedan. Vi får samtal var och varannan dag om att det är krångligt och ologiskt att kontakta klubben. Dessutom får vi samtal om att man har betalat in medlemsavift och ej hört ett pip från klubben på flera månader. Det ringde en dam ifrån norrköping nu i kväll och var förgrymmad milt sagt.

  Förenkla och förminska informationsmängden på sidan och gör det plättlätt att få kontakt.
  Exempelvis får man ju leta efter huvudmenyn på första sidan när man tagit sig förbi massa rubriker om saab som dessutom ofta inte har ett dugg med bilen saab att göra. Det ser dessutom ut som om inget hänt på flera månader, och det under rubriken ”Aktuellt”.

  Vi har inget mot att ”skylta” med våra kontaktuppgifter på lokalsidorna men det är ju dags att Moderklubben är lika lätt att kontakta.

  Norrlandssektionen
  Ordf Thomas Ramsell
  Kassör Johnny Andersson

  #167382
  William
  Deltagare

  Jaha det var därför hon ringde, för jag fick också ett samtal och tyckte det var så konstigt att hon ringde sekreteraren i norrlandssektionen 😉 försökte dock hjälpa så gott jag kunde, men kunde mest beklaga mig jag också eftersom det inte fungerar. Kunde dock genom forumet leta upp Dajjes användarnamn på forumet och ge henne det så hon kan PMa.

  #167385
  hotrodder
  Deltagare

  VARFÖR… är jag inte förvånad?

  #167399
  phermansson
  Deltagare

  Känns kanske mer riktat till mig än till styrelsen…
  Jag försöker ständigt förbättra hemsidan, och har vid upprepade tillfällen bett om konstruktiv kritik på sidan. Så jag är glad att få veta vad som är mindre bra.

  Rutan Aktuellt. Visst ser det ut som ingdet hänt, men vi har eg inte så mkt att rapportera. Men jag ska lägga dit kallelsen till årsmötet så snart som möjligt.

  Kontaktfunktionen är under omarbetning. Jag tog bort en del av kontaktvalen för ett tag sedan, men det verkar som om det fortfarande är för många. Ska ta bort lokalsektionerna från den funktionen också så blir det tydligare.
  Sen skriver Thomas att ”det är totalt omöjligt att få kontakt med klubben via hemsidan” vilket jag inte håller med om. Att någon gör fel val i en meny är ju svårt att undvika. Men som sagt, jag ska se till att förenkla det ännu mer.

  För övrigt kan jag nämna att jag och min sambo flyttade till hus i december, det har därför blivit lite mindre tid och ork att fixa med hemsidan det senaste. Men nu börjar vi komma på plats så det blir mer tid över.

  #167402
  le20 thomas
  Deltagare

  Det var absolut inte riktat till dig Patrik.
  Jag vet att du drar ett tungt lass med sidan.

  Problemet verkar vara i fler led eftersom folk ringer även efter att dom betalat och tycker det tar lång tid med någon form av respons från klubben. Men även folk med mindre datorvana som försöker bli medlem.

  Angående formuläret så gör det oss inget om vi finns med där men det har inte fungerat på länge. Jag har skickat test till både Karl och Norrland (som borde vara min adress) utan att det händer något.

  Vi efterlyser enkare kontaktvägar tidigare i sidans trädstruktur.
  Att förstasidan upplevs svår för ovana ska du ju inte ta åt dig av personligen. Vi vill bara lyfta fram det som verkar vara problem för ovana användare.

  // Thomas

  #167406
  henric
  Deltagare

  I frånvaro av ordförande ligger det på mig att gå in i hans ställe, nu är det kanske tillfälle. Jag får tacka Patrik för snabbt svar, utseendet på hemsidan faller mest på honom som han skriver och jag hoppas han tar åt sig av den konstruktiva kritiken.

  Gällande kontaktfunktion så ska det fungera på det sätt jag beskrev i sista Bakrutan, alltså, i stället för en hel hop med epostadresser har vi skurit ner till 3 st. ”Bakom” detta finns en person som tar emot allt och fördelar ut till respektive ansvarig, exempelvis mig eller medlemsansvarige David. Förste personen ska även se till att det blir en reaktion, dvs att samband upprättas mellan den som skickar in en fråga och den som ska svara.

  Men visst ska man vara självkritisk, jag har fått en del samtal av den art som Thomas fått. Att snabbt komma i kontakt med medlemsansvarige verkar vara en sak som flera efterfrågar och då måste vi i styrelsen naturligtvis se till att det fungerar. Som de flesta säkert vet har vi inom klubben en nyordning gällande medlemsansvaret men det är ett halvårsen det sjösattes så barnsjukdomarna med systemet bör vara över. Vi som arbetar med detta får lösa det helt enkelt.

  Henric Tungström
  Vice Ordförande Svenska Saabklubben

  #167432
  Melwin
  Deltagare

  Patrik du gör ett kanonjobb :thumbup:

  #167439
  phermansson
  Deltagare

  Tackar! 🙂

  #167445
  hubbe
  Deltagare

  Jag har inte gett upp hoppet om att jag får bakrutan nr. 4-210 inkl. inbetalningskort för 2011 innan bakrutan nr.1-2011 komma ut.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng