Våren är här

Forum Övrigt Off Topic Våren är här

 • Detta ämne har 10 svar, 8 deltagare, och uppdaterades senast 2005-04-17 18:20 av .
Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12421

  Våren har kommit till Skåne!
  Var ute och ”luftade” mina ögonstenar i 17 gradig temp idag. Måtte der fortsätta
  [image]http://www.perstorp.seths.se/pp18164a/Spring.jpg[/image]

  #85821
  bluesman
  Deltagare

  Våren har även kommit till Enhörna, Sommarbilarna fick komma ut i solen en stund men dom är lika dammiga som Eddie Murphys Porsche i 48 timmar

  Mvh

  #85822
  enor
  Deltagare

  Även min bil fick komma ur vintervilan i Frändefors idag – och man imponeras ju av tvåtaktarens pålitlighet! Den har stått i lada sedan i November, och visst var den lite trött i batteriet men tände så gott som omedelbart; gick på 2 cylindrar en stund tills jag kom på att choken hade hängt sig; men sen gick den som en klocka hela vägen hem till Vargön. Och, vilket sug det är i trumbromsarna de första kilometrarna medan ytrosten är kvar i trummorna!

  /Magnus

  #85823
  anonymous
  Deltagare

  Våren är på G här i norrland också, var ute och körde Sonetten i förrgår. Snacka om bra väghålning! den ligger som ett strykjärn efter vägen, förvisso så körde jag efter hastighets begränsningen, men vilken genomrolig bil.

  Hade bra!

  / Pelle

  #85824
  anonymous
  Deltagare

  Själv tog jag tvåtaktarn till Helsingfors över påsken, förvisso inte så långt att köra när man bor i Stockholm, men det smattrade fint inne på Silja Serenades bildäck! Vi var dessutom och besökte Saabvägen utanför Espoo där en finsk Saabprofil har sitt mytomspunna hus. Verandaräcket bestod av navkapslar och snobbringar från 60-talssaabar!
  Espoo bilmuseum fick sig även det ett besök, bland det dammigaste jag sett men dom hade många intressanta bilar från bla Ryssland och de flesta var i ett charmigt bruksskick, men man tyckte nästan synd om de stackars bilarna som fick stå i den risiga ”ladan”.
  Men som sagt, våren är här och man kan åka gurka till jobbet!

  #85825
  mats a
  Deltagare

  Jag drar mig till minnes radioprogrammet Radioapparaten som för många år sedan gjorde ett vårteckensvep över landet. Folk ringde in och berättade.

  I Skåne blommade gullvivorna och så fortsatte det landet upp, med lärkor, starar, krokus och pollenattacker. Så ringde en kvinna från, jag tror det var Piteå, som sade att ”Ljuset! Ljuset har återvänt. Så nu sitter vi snödrivorna med näsan i vädret.” Och så avslutade hon med orden:

  ”Så för min del får de gärna sitta därnere i Skåne i mörkret med sina gullvivor…”. Ridå!

  #85826
  anders dahl
  Deltagare

  Då kunde du ju inte ha nåt kul på båten!???

  #85827
  anonymous
  Deltagare

  Sannerligen är våren här.
  Jag har haft kylproblem med 67:an hela vintern. Trots att jag bytte topplockspackningar så har tempvisaren rört sig som en vindrutetorkare i slow motion. Det kan vara termostaten som kärvar. Men nu när det är milt så har problemet försvunnit. I alla fall de gånger jag varit ut och kört i solskenet. Snart är det dags att ställa om luftinsuget till sommarläge och sommardäcken ser svarta och vackra ut i garaget.

  Hej hopp i solskenet!

  #85828
  robin t
  Deltagare

  Jag övningkörde mellan Arboga och Vingåker idag och fick syn på inte mindre än 3 klasskiska Saabar! Mötte först en trubbnos vid en bro nära Arboga (det kan väl aldrig vara nån här som var ute och körde?), sen fick jag syn på en Sonett III:a på en parkering när jag svängde ut ifrån Factory Outlet (lätt chock där, dom är inte vanliga) och till slut en ytterligare en trubbnos hos en bilhandlare utanför Vingåker.

  3 klassiker, det är mer än vad jag nånsin sett annat än på Ånnaboda. Våren är absolut här!

  #85829
  Martin
  Deltagare

  Pricka in Uppsala den 11 juni, då lär du få se en och annan klassisk Saab!:)

  3 klassiker, det är mer än vad jag nånsin sett annat än på Ånnaboda. Våren är absolut här!

  #85830
  robin t
  Deltagare

  Hehe, kanske det Ligger en bit bort bara…

  Pricka in Uppsala den 11 juni, då lär du få se en och annan klassisk Saab!:)

  3 klassiker, det är mer än vad jag nånsin sett annat än på Ånnaboda. Våren är absolut här!

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng