webmaster??

Forum / Övrigt / Allmänt / webmaster??

Forum / Övrigt / Allmänt / webmaster??

  • Författare
    Inlägg
    • september 5, 2009 at 14:53 #20742

      vem har hand om denna sidan nu??
      jag har skrivet ett flertal gånger nu å frågat om det finns möjlighet att återställa bilder å länkar i saab 99a rally tråden..men ingen verkar kunna svara på det..
      så kan nån vänlig själ som har kunnande om de frågor jag ställer svara eller bolla frågan vidare till nån som kan?
      mvh Åke

        september 5, 2009 at 17:08 #145003

        Gubben funderar…. :lecture:

        Jag tror att det är den icke fungerande adressen http://saabklubben.com/ som spökar. Allt som länkar till den adressen fungerar inte.

        /B


        Bengt Åkesson
        bengt@akesson-motorsport.se
        Facebook

          september 6, 2009 at 19:23 #145050

          Hej Åke! Ta kontakt med Patrik, det är han som är ansvarig för sidan. Jag kan tyvärr inte leta efter bilderna och vet inte heller hur det är ställt med dem.

            september 6, 2009 at 20:07 #145052

            jag har skrivit till han men vet inte om mailen här på sidan inte går fram
            mvh Åke

              september 6, 2009 at 20:21 #145053

              Sant, det är .com som spökar, både vad gäller bilder och mailadresser. Det går att fixa bilderna manuellt men det blir mycket jobb, täntke istället låta det lösa sig självt genom att få igång .com igen. Amerikanerna är lite omständiga när det gäller att ändra en .com-adress, men det går framåt.

                september 6, 2009 at 21:57 #145055

                bara som lite offtopic här men vad är egentligen fördelen och den tänkta vinsten med att byta adress hela tiden?. Det är .se och .com och sen .nu

                  september 7, 2009 at 06:24 #145059

                  Vi byter inte, vi har alla tre. För att det ska vara lätt att hitta oss på webben har vi sedan några år funnits på både saabklubben.com, .nu och .se.
                  Vi bytte webbhotell för ett tag sedan för att det skulle fungera bra med reservdelslösningen, och när man byter leverantör måste adresserna pekas om mot den nya servern. För att bedragare och annat löst folk inte ska kunna flytta andras adresser till sina egna servrar krävs det en del för att man ska få byta adress. I fallen .se och .nu var det ganska lätt att lösa, i fallet .com är det värre. .com är registrerad hos ett amerikanskt företag som ansvarar för adressen som är registrerad för ett antal år sedan, och under de åren har vi både bytt namn på klubben och kontaktuppgifter. Så de kräver en del papper för att ändra kontaktuppgifterna så att vi ska få kontroll över adressen och peka om den till rätt server, papper som vi som förening inte har. Så jag har under sommaren diskuterat med dem fram och tillbaka för att försöka få dem att acceptera de papper vi har som visar att vi har rätt att hantera adressen, och det verkar nu som de accepterat det senaste jag faxat.
                  Så jag hoppas att problemet snart är ur världen…

                • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.