Sv: Re: Finns det ”extra”-brytare till mittkonsol?

Forum Modellspecifika forum OG900 Finns det "extra"-brytare till mittkonsol? Sv: Re: Finns det ”extra”-brytare till mittkonsol?

#196290
arcsmile
Deltagare

@joH900 wrote:

Hur ser det med den knappen som sitter i mittkonsollen redan då? Hur sitter den? Låter ju som att du borde ha en sån konsoll med plats för 3 knappar redan nästan.

Nej du missförstod mig nog. Jag har ingen extraknapp monterad i mittkonsolen, men vill gärna ha en ”extra-knapp” i mittkonsolen :smile. Den hade passat fint i det tomma facket bredvid reglaget för takluckan. Hittade den här: https://svenskasaabklubben.nordicshops.com/product.html?product_id=2371&category_id=23 , men den är ju inte oval som brytarna för 900. Slut i lager också tyvärr, men det går kanske att få tag på en och modda den så den passar i mitt ovala fack 🙂

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng