Sv: Re: Motioner till årsmötet 2012

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Motioner till årsmötet 2012 Sv: Re: Motioner till årsmötet 2012

#38661
timo m
Deltagare

Jag motionerar för att syfte och mening med en medlemstidning i) i dess nuvarande form resp ii) överhuvudtaget genomlyses ordentligt. Detta för att specifikt kunna diskutera nyttan med tidningen och de kostnader den medför resp mer allmänt, få en bild av vilka andra angelägna behov som finns och tföljande initiativ som kan eller skulle kunna underlätta för medlemmarnas innehav av de allt äldre SAAb bilar som vi håller vid liv genom att:

– Styrelsen utarbetar och distribuerar en enkät till medlemmarna vars syfte är att erhålla en samlad bild av vilka de mest angelägna initiativen och satsningarna är för SAAB klubben,
– Styrelsen analyserar och sammanfattar slutsatserna av enkäten i god tid inför årsmötet 2013 samt
– Styrelsen formar en vägledande rekommendation där nytta och kostnader för en medlemstidning vägs mot resursbehoven en inom andra angelägna områden, för beslut vid årsmötet 2013.

/ Timo M, medlem SAAB kl.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng