_boffa_

 • För den intresserade kan jag meddela att det var katalysatorn som packat igen. Hade aldrig kunnat gissat det =S så nu är jag på jakt efter ett bättre beggat system =)

 • Har varit inne på btr:en?
  Alltså jag står still och torrgasar, jag är inte ute och kör när motorn dör vid 3000rpm.

  Kan ej kolla trycket men testade att dra en slang från fuelrailen till en 10L dunk och den fyllde jag på runt minuten +/- 10 sekunder så känns som det är lite flåsa i pumpen endå?

 • Har endast kört på Bensin sen vi köpte bilen för ca 400 mil sen

 • Hej

  Har en 2,3Biopower 08- som jag inte blir klok på.

  Allt började med att vi köpte bilen och fick problem med tändkassetten, vi böt stift NGK samt tändkassett eftermarknad från maptun. Allt frid och fröjd, tills att sambon åker på e18 och bilen tvärdör. Fick låna en tändkassett från en kollega och bilen startar och går fint på tomgång men vid…[Läs mer]

 • Hej

  Har en 4-växlad låda som jag inte är i behov utav av. Vet ju vad jag köpt den för så vet vad jag minst begär om det är så att jag skulle sälja den. Men vad kan en sådan låda vara värd? har monterat den i min bil och växlarna fungerar men fick den inte att lira med länkaget då jag har en 3-växlad så stoppade i den gamla lådan igen.

  För…[Läs mer]

 • Hej

  Classic saab racing säljer det vad jag vet. Petronix heter systemet och själv är jag mycket nöjd med det=)

  Mvh Kristoffer

 • Köper helt och hållet att gummi åldras, men det som är lustigt är att bilen gick kanonfint innan jag ställde in henne i garaget. Det enda jag kan komma och tänka på är ju just dom inre bussningarna till drivaxlen som jag böt till 2 par som såg mycket bättre ut än dom satt på bilen. Men dom kan ju ha legat i lådan utav en anledning? =) . Lådan med…[Läs mer]

 • Hej!

  Väldigt sent svar, du har helt rätt det är en 3ohm, vet ej vad jag fick 1,5ohm ifrån.

  ringen blev såpass trasig att den ej gick att rädda men fick en ny utav firman som passade som ett smäck. Nu går bilen och den startar och går som en dröm! =)

  Ville bara berätta iaf

  Mvh Kristoffer

 • Halloj

  Nu har jag testat det som testas kan och blir inte klok på mitt problem. Har haft min 96 TT nerplockad för snygga till lite och nu när allt är ihop igen så från stillastående så skakar ratten och bilen nästan kastar sig från höger till vänster vid normalt gaspådrag. Det blir bättre när man kommit upp i 60 då känner man bara vibrationer…[Läs mer]

 • Tjena

  Har en Saab TT med fördelare VJU 3 BR2 T och köpte ett pertronix brytarlöst system till denna.

  När jag skulle sätta dit magnetringen så passade den inte alls, gick liksom inte att få ner ringen tillräckligt för att själva rotorhuvudet kunde skruvas fast. Dum som jag var så knackade jag på ringen lite försiktigt och då sprack den.

  Min fr…[Läs mer]

 • Som rubrik lyder så söker jag minst en eller flera drivaxlar vid rätt pris som skall passa till trumbroms.

  Mvh Kristoffer Åkerlind

 • Halloj

  Har en låda liggandes som jag tänkte ha till min de lux men har varken tid eller ork att byta så tänkte kolla om någon här vill köpa den istället!

  Då jag inte har bilder upplagda på datorn kan jag skicka dom på mejl eller i sms om såna önskas.

  Har inte bråttom att sälja så skampriser undanbedes=)

  Finns i västerås och hämtas helst då d…[Läs mer]

 • Halloj

  Har en låda liggandes som jag tänkte ha till min de lux men har varken tid eller ork att byta så tänkte kolla om någon här vill köpa den istället!

  Då jag inte har bilder upplagda på datorn kan jag skicka dom på mejl eller i sms om såna önskas.

  Har en bråttom att sälja så skampriser undanbedes=)

  Finns i västerås och hämtas helst då d…[Läs mer]

 • Jarrå, länkaget går jätte fint. Bilen gick likadant innan jag böt lågfartsmunstycket och 2 tumms systemet. Dock kan jag tycka att bilen gick bättre när jag borra upp luftskruven från 100 till 110 men kan vara inbillning.

 • Vet ej, hur långt inskruvad ska den vara då? för nu vet jag inte riktigt vad jag hade, ska ut imorgon men ligger lätt på 3-4 varv. Är de för lite?

 • Holloj igen!

  Efter en lång tid så har problemet äntligen löst sig! och är skitglad =)

  Satt i bilen nu ikväll å tittade på allt som jag redan tittat på ca 450 gånger. googlade lite och fick fram att man kan snurra på säkringarna…att man inte tänkt på detta tidigare?! gjorde det…MEN utan framgång. testade samma sak bara det att jag öste på me…[Läs mer]

 • Jag chansade bara att reläet hade brunnit så testade att byta relä. Som jag skrev så väger det nya reläet absolut ingenting så känns väldigt skumt i och med att det endå ska innehålla en liten koppar spole m.m . Så kan ju vara fel på det nya reläet också.

  Får be om ursäkt men kan inte språk så bra=) men böt du blinkersspaken andra gången?

 • Tack för svaret! =)

  Har redan kollat alla anslutningar men gjorde som du sa och kollade igen men är inget fel vad jag kan se?
  Men verkar samtigt jätte skumt att alla 4 blinkers inte fungerar samtidigt men positionsljusen gör.

  Mmmm det här var nåt att bita i=)

  Så det finns ingen 96 expert på det här forumet?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng