David

 • Hur har det gått?
  I detta fall är inte mässingsbussningarna från Maptun aktuella, brytet mellan gamla och nya växellänkaget är under MY04
  För de nyare gör bussningarna underverk.
  För de äldre finns hjälp att få hos Robban, kika en bit ner på sidan
  https://www.en.nordictuningdalarna.com/product-overview

  Byte till Redline MTL kan hjälpa men de…[Läs mer]

 • När det gäller tankmätaren så är skvalpskyddet det vanligaste felet men jag har även erfarenhet av att MUI (Huvudinstrumentet) inte är korrekt.
  I det fallet visade mätaren fullt väldigt länge för att sedan sjunka hastigt på slutet vilket gör mätaren opålitlig. SID’s D.T.E är troligtvis lika opålitligt då.
  Nolla trippmätaren varje gång du tank…[Läs mer]

 • Tankmätaren brukar uppvisa dessa symptom när skvalpskyddet i tanken lossnat och hakar upp nivåflottören till nivågivaren.
  Man behöver öppna tanken (under baksätet) och lyfta ur tankarmaturen för att åtgärda detta, 30min för den som vet hur jobbet görs.
  Helst gör man detta med lite soppa i tanken för mindre sölande.

  Pyset och mätaren kan ber…[Läs mer]

 • Hej Klas

  Ja det stämmer.
  Nu har jag inte sett någon OG9-5 som inte har kabel till CD-växlare fördragen men kikar du på något mer unikt på två olika bilar så ser man skillnaderna som t.ex. Larm, typ av klädsel, Xenon m.m.

  Oftast vet man ju vad sin egen bil har för utrustning men om man t.ex. är spekulant på en bil kan man med hjälp av reg.nr/VIN…[Läs mer]

 • Det är väl bra att veta vad det gäller för radio, original får man förmoda men årsmodellen är ju inte oviktig heller då det finns flera olika huvudapparater.
  Är det en enkel std. apparat kostar ju en begagnad inte mycket heller.
  Och det är inte CD-växlare heller antar jag.

 • Anger du VIN på http://www.thesaabsite.com/ överst i vänstra hörnet och söker och sedan väljer ”Additional Details” på höger kant en bit ner kommer du att se hela specifikationen för bilen med bl.a. om det är sportchassi eller std., Halogen eller Xenon samt mycket mer intressant.
  Och man kan se chassikoderna om klisterlappen är oläsbar eller att m…[Läs mer]

 • David registrerade sig 5 år sedan

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng