amartensson

 • Tjena, tack för erbjudandet, köpte en pump via bildelsbasen i början av veckan. Den ãr nu monterad och bilen rullar igen :).
  Tackar för all hjälp.

 • Hej igen, provade att byta tändkasset igår, det gjorde ingen skillnad. Så började undersöka bensinpumpen närmare, fällde baksätet och det gick ganska lätt att komma åt kontakten, delade på kontakten och mätte med en multimeter.
  1. Ohm mätte på pumpen, visade avbrott på matningspänningskontakterna (+12V och jord). Borde man inte få en siffra här so…[Läs mer]

 • Tack för informationen, blir ju en perfekt julklapp om man får liv i bilen igen 🙂

 • Tack för alla svar.
  Skall försöka få tag i en tändkasset och tvångstarta pumpen nästa vecka.
  Angående svårt eller inte, det beror väl mycket på vem det är som håller i verktygen. Men i detta fallet så är kabeln ihoptejpad med andra kablar ovanför/bakom solenoiden. Hur jag än försöker så kommer jag inte åt den utan ett större ingrepp (ta d…[Läs mer]

 • Godkväll, föröker hjälpa min far att laga sin Saab 9000cs från -95 (SAAB 9000 HATCHBACK 2.0 -16 CS BENSIN 131 HK).
  Problemställning: Efter att ha varit ute och kört tidigare under dagen utan problem så ställdes bilen på uppfarten och en kaffe senare så var den stendöd. Ingen som helst tillstymmelse till att den skall starta.
  Kollar man på varv…[Läs mer]

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng