bjogi

  • Det vore jättehyggligt. Jag kan skicka en bild kan Du kolla att det är samma men då behöver jag tel nr för SMS eller email adress.

  • Bröt sönder inre backspegeln till ovanstående bil. Har förgäves letat efter en ersättare men inte funnit någon, vare sig hos klubbens reservdelsförsäljning eller hos bildemonterare. Finns denna backspegel på någon annan Saabmodell än just cabben? Tacksam för tips var jag kan leta vidare, Försökte bifoga en bild men lyckades inte!!

  • Jag har en Saab T16 cab 1987 där jag sista månaderna fått problem med laddtrycksmätaren. När jag startat bilen med kall motor fungerar den som vanligt och reagerar snabbt vid gaspådrag men när motorn blivit varm efter någon mil så rör sig mätaren allt trögare och till slut lägger den av helt och stannar inom det vita området. Det känns dock at…[Läs mer]

  • Det skall jag gärna prova, bara Du talar om vad LMM är och var jag hittar kabelanslutningen!
    Björn

  • Blinket är väldigt kort. På mina andra bilar tänds CE-lampan och lyser även en stund efter det motorn startats för att kolla att allt fungerar, så jag tror inte CE-systemet fungerar men vet inte var jag skall leta för att finna felet.

  • Saab T16 1987. Jag har haft ute kombiinstrumentet och pillat på kontakter och lampor. Felet med tank- tempmätaren verkar ha gått att lösa men nu har ett annat problem dykt upp. Check Engine-lampan bara blinkar till när tändningen slås på och förblir sedan släkt. Jag har kollat förbindelserna vid lampan och vid multikontakten på vänster sid…[Läs mer]

  • På min Saab 900 turbo cab -87 krånglar bensin- tempmätaren. Går inte alls, ibland men om jag går in och trycker med fingrarna (vis högtalarhålet så funkar de. Spruckna ledningar i kretskortet? Kan man löda det själv om man hittar något brott? Kan man byta hela kretskortet? Går det att få tag på? Inte väldigt störande men irriterande.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng