david

  • Nej ja undanhåller inte vars bilen är! det är så att jag har lagt ut annonser tidigare på svärfars postnummer och den visar helt galet. Bilen står en bit utanför Byske 3,5 mil utanför skellefteå. Är bilen kvar så är du välkommen att komma å titta:)

  • Nu finns bilen på blocket! Tyvärr lite dåliga bilder men bättre än inget 🙂

  • david svarade på ämnet Saab 93 -54 i forumet 92/93 11 år, 7 månader sedan

    Saken är utredd! Det är en saab 92b de luxe -54 med tvåcylindrig motor! Ska åka dit imorgon å ta nå bilder som jag ska lägga ut. Då kanske man kan få lite hjälp med ett ungefärligt värde på bilen!?

  • david svarade på ämnet Saab 93 -54 i forumet 92/93 11 år, 7 månader sedan

    Jo ursäkta det är en 92b!! Jag är helt novis på saab och det är min svärfar som äger bilen. En annan fråga har inte alla 92:or tvåcylindriga motorer?!, men i svärfars bil sitter det en trecylindrig motor!

  • Jag ska fösöka lägga ut lite bilder det är bara det att bilen står så dåligt till. Bilen är helt komplett, Orört orginalskick. Jag själv är inte intresserad av bilen utan tanken är att den ska säljas. Va bara nyfiken att få veta ett ungefärligt pris på bilen. Trodde själv att det var en ganska udda modell?!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng