falkungen

 • falkungen publicerade en uppdatering 2 år, 11 månader sedan

  Jag har bytt e-mailadress från falkungen@hotmail.com till falkungen@outlook.com eftersom min hotmailadress har blivit hackad och används av någon annan.
  Mvh 4375 Bibi Falk

 • Hej Patrik!
  Att det blir konstiga tecken för Å, Ä och Ö beror på någon inställning i datorn som har med engelska språket att göra…dom har ju inte de bokstäverna. Tror bara det är en inställningsfråga.
  Mvh Bibi

 • Hej Hotrodder! :light:
  De problem som du upplevt med dina datorer, hade jag också tidigare, men fick rådet av supporten att byta webbläsare till Firefox. Nu funkar min dator igen, men vad jag har fått reda på är att om man har vissa program installerade på datorn så är dom inte kompatibla med IE. Jag vet inte vilka program det gäller, men jag j…[Läs mer]

 • Vi körde med den ljusblå trubbnosen med ronalfälgarna…. Lillsaaben ”JULIA” och den vinröda 99-turbon med Usafront hör också till ”min” familj. Mats hade snackat med din far om hans Sonett….
  Kramiz!

 • :)Hej Joakim!
  Ja det är väl alla som kör Saab, även om alla inte har helt vita vingar…. ”smile”. Dom blir väl lite ”brända i kanterna” när man kör för fort! …och det har man ju gjort…nå´n gång.
  Kramiz Bibi

 • :)Hej igen Per!

  Nu har jag snackat med syrran och hon skulle bli väldigt glad om du kunde printa ut dom i fullstorlek på mail till mig, så kan hon skriva ut dom och göra en bok åt mig – hon är väldigt duktig med att fixa så´nt. ”falkungen@hotmail.com”

  Kul med att du har kvar takgöken….och tutan…om du inte använder dom själv, finns det s…[Läs mer]

 • :thanks:
  Tack Per, men det behöver du inte, för jag satt hela natten och printade ut den i lite mindre skala – då blir den mer hanterlig för ungarna! =)) Jag ska kolla med syrran om hon vill ha den i originalformat, så kan jag återkomma till dig om det….snart.
  Ja, då var det din farbror som fick den. Låter härligt med resan med PV:n….…[Läs mer]

 • :wiiiiiieeeehhhhaaww:
  Du är en ängel ”Vinkel4”!!! Jag har letat efter den boken i mer än 35 år! …har inte hittat någon som ville sälja sitt exemplar till mig. Min son (som jag då hade i åtanke) fyller 38 i år (lite FÖR gammal för den nu!), så nu kan jag fixa den till hans barn i stället! TACK för att du gjorde dig besvär med att scanna in den!…[Läs mer]

 • :wiiiiiieeeehhhhaaww: NU har jag fått tidningen också…nr 3! TACK! Så du, Hotrodder, nu verkar det som det har blivit ordning i klubben igen, när dom har fördelat arbetet lite mer, så nu kan du vara med igen och förhoppningsvis inte bli besviken mer! Som jag sa tidigare: Man ska inte ge sig!!!! /Bibi

 • Ja, man kan ju undra om det är värt att vara med, men jag har hört ryktas om att det varit personalbyte i sommar och då kan det ju bli ”lite luckor” i arbetsrutinerna. Jag ska nog ge klubben och ”de nya” en chans, hoppas att det du skrev inte stämmer i fortsättningen….. ”man SKA ju inte ge sig” :banghead:

 • Jag betalade min medlemsavgift i maj i ÅR(!) och fick en gammal tidning nr.2 från i våras + medlemskort ….det kom i går, den 8 sept.!!! Så, vännen, du kan nog räkna med att få vänta ett bra tag till! Är besviken för nu missade jag hela sommarens aktiviteter…det fanns mycket i tidningen som jag hade velat deltaga i!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng