forgoraren

 • Tjena igen,

  jag öppnar tråden igen men tyvärr är det inte för att jag vill berätta att allt fortfarande är prima. Jag har dock ny information som kanske får någona av er att haja till:

  Jag fyllde alltså på bromsvätska, nivån var lite för låg. Felet återkom dock efter några dagar. Jag dubbelkollade bromsvätskenivån igen men den var oförändrad (vi…[Läs mer]

 • Tjena,

  El Turbo Negro hade helt rätt i att (!)-lampan indikerar låg bromsvätskenivå. Det visade sig att i bilens instruktionsbok stod det även klart och tydligt. Häftar med uppslaget utifall liknande frågor kommer upp igen.

  Huruvida kombinationen av (P) och (!) betyder något ytterligare har jag dock inte hittat något om. Givaren för handbroms…[Läs mer]

 • Tjena,

  har också en vit -88:a :smile … och hör också ett tjutande ljud, ibland, då jag gasar i kyla. Ljudet upphör så fort jag kopplar ur. Samma sak för dig eller?

  Har dock ingen aning om orsak utan hoppas också på svar från något mekorakel.

  m/

 • Tjena och tack för svaren!

  Att (!)-lampan kunde varna för bromsvätskenivå hade jag ingen aning om så det skall jag kolla omgående. Det som jag trots allt tycker talar emot att det skulle vara felet är att lampan bara lyser intermittent – om bromsvätskenivån är låg borde den vara konstant för låg!? … (om den nu inte ligger precis på strecket…[Läs mer]

 • forgoraren svarade på ämnet Missljud 1 i forumet OG900 12 år, 1 månad sedan

  @icecream wrote:

  Har du öppnat på huven och tittat ner mellan motor och torpedvägg?
  Brukar va det första man gör innan man skriver en tråd om det.
  Självklart är något inte som det ska.

  Först öppnade jag motorhuven, sedan tittade jag ner mellan motor och torpedvägg … och först därefter skrev jag tråden 😉 .

  Mitt problem är att jag inte ser nå…[Läs mer]

 • forgoraren svarade på ämnet Missljud 1 i forumet OG900 12 år, 1 månad sedan

  @jellybear wrote:

  Hmmm… Flap-flap-flap säger du? Ändras ljudet med varvtal, körhastighet, växelval och/eller om du trampar på kopplingspedalen? Går bilen lika bra när ljudet hörs/inte hörs?

  Drivremmen till generator och vattenpump är lätt att utesluta genom att hälla lite vatten på den medan motorn är igång. Om ljudet tillfälligt ändras eller up…

  [Läs mer]

 • Min 900i -88 (ca 22000 mil) drar runt litern vid blandad körning!

  Ligger jag på landsväg i 80-90 km/h så ligger den på ca 0.85 l/milen. Egentligen helt OK för 1988 års bensinpris …

  m/

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng