fredrik75

 • fredrik75 svarade på ämnet Etiketter i forumet OG900 1 dag, 7 timmar sedan

  Hej!

  Tack för tipset, har kollat med Saabstickers och de har tyvärr inte de dekaler jag söker. Fick svar från Saab verkstaden idag att etiketterna har utgått så min förhoppning att få tag i nya etiketter ser ganska dåliga ut för tillfället.

  //Fredrik

 • fredrik75 svarade på ämnet Etiketter i forumet OG900 3 dagar, 11 timmar sedan

  Hej!

  Har letat lite och fick tipset att försöka med ÅF, jag har tagit kontakt med min lokala SAAB verkstad där jag uppgav mitt regnr men har inte hört något sen dess. Dock så skickades det i slutet på den här veckan så jag kanske får svar nästa vecka om det finns tillgängligt.

  //Fredrik

 • Hej!

  Finns det någon som möjligtvis har dessa täckbrickor liggandes eller finns de fortfarande till försäljning någonstans? Artikelnr?

  //Fredrik

 • Hej!

  Söker ett kablage eller om någon vet vilket kontaktdon/artikelnr som ska användas för att ansluta till strömställaren för elspeglarna enligt bifogade bilder?

  //Fredrik

 • Hej!

  Är det någon som vet om det går att få tag i etiketter till framskärmarna, har sett den svarta etiketten på Saabklubbens reservdelsförsäljning men kan inte hitta de till vänstra skärmen på bilden. Min bil har utrustats med ”klarlacksläpp” och är i behov av en ny lack och då skulle det vara bra med nya etiketter..

  //Fredrik

 • Instämmer med ovanstående medlemmar, riktigt tråkigt att du lämnar för det har varit väldigt intressant och inspirerande att följa dina trådar. Det var en stor del att man själv fick ”tummen ur” med sitt eget projekt.

  //Fredrik

 • Ok, tackar så mycket för alla tips. Jag vet ju inte hur mycket som är skruvat på den av tidigare ägare, när jag plockade ner instrumentbrädan så hittade jag bl a att vacuumslangen till turbomätaren var pluggad med en skruv. Jag får kolla över detta när det blir dags för återmontering, hittade lite mer rost på golvet vid passagerarsida…[Läs mer]

 • Hej!

  Jag heter Fredrik och är ny här på forumet men har dock följt många av era projekt/trådar under åren som gått och imponeras av ert kunnande samt detaljnivån på era bilar. Jag köpte en SAAB 900 T8 -86 för ett par år sedan som jag hade tänkt att renovera samt för att ha som ett litet projekt, (får se i slutändan vilka idéer som går att genom…[Läs mer]

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng