janhan

  • janhan svarade på ämnet i forumet janhan 5 år sedan

    Namn: Jan Hanner
    Medlem: 542

  • Hej igen,

    kan rapportera att nu har jag tuta i bilen igen. Det var mycket riktigt brytaren som behövde rengöras/poleras ordentligt. Visade sig vara praktiskt att använda en ohm-mätare och testa segment för segment av kretsen. Visade sig då tydligt var strömmen inte gick fram.

    //Janne

  • Hej,

    och tack för ytterligare kommentarer och länk. Blir till att ta en vända till med att rengöra så kanske det löser sig.

    //Janne

  • Tack för svar!

    Nya tidstypiska kan jag definitivt tänka mig i den ena bilen som är mer en bruksbil. Den andra bilen är i det närmaste i utställningsskick så i den vill jag undvika att sätta in något som inte är ”original”.

    Ström kommer fram – det är kollat.

    //Janne

  • Tack för kommentaren! Ja, det stämmer, det är en metallomspunnen slang.

    Det är antagligen inte svårare än att göra som du föreslår. Kändes möjligen som att en ny slang med ett par slangklämmor i ändarna inte blir en lika gedigen lösning som originallösningen. Men det lär givetvis fungera.

    //Janne

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng