lareku

 • Hejsan
  Någon som kan tipsa om det finns NYTILLVERKADE kromlister till rutorna för kortnosarna av rätt typ. Har inte lyckats hitta någon firma som saluför dessa.
  Mvh Lars

 • Det vore toppen. Hör av mig på söndag
  /Lasse

 • Hej Fredrik
  Kan möjligen vara en orsak. Är det någon som skall till saabmarknaden i helgen och har med sig några inre knutar med olika splines?
  Lasse

 • Hejsan
  Fortsätter mitt felsökande efter att ha bytt yttre drivknut utan att det hjälpte. Har nu noterat att inre axeln mot differentialen i växellådan har ett mycket större glapp på höger sida, kan det vara kullagret
  vid differentialen som är dåligt. Någon som vet om dessa brukar bli utslitna med tiden?
  Mvh Lasse

 • Hejsan
  Fjädern sitter på plats. Har fyllt knuten med chassifett (Castrol) frågan är om det borde vara drivknutsfett
  har inte riktigt koll på hur stor skillnaden är mellan dessa. Vari brukar glappet bli, i själva knuten eller i drivaxlarna?
  Lasse

 • Hejsan
  Tack för tipsen. Givaren gick att släppa på men den ser ut att hänga på en skör tråd. Har dock fått tag i en reservmätare . En annan fråga vad det gäller inredningen vid dörrarna, jag hittade en tygklädd list hos Örebro agenturaffär nr 1-562 men vad skall man ha som ersättare för den vanliga gummitätningslisten runt dörröppningen?
  Lasse

 • lareku svarade på ämnet Luftfilter i forumet 95/96 TT 10 år, 4 månader sedan

  Pratade med inköpare på AB Reservdelar i slutet på Juni då jag hade hittat på MANN-HUMMEL:s hemsida att de åter börjat tillverka filter C1854/1 som skall vara till luftburk -65-66.
  Beställde 1st via MECA och igår dök det upp. Enl Meca finns 4st till på lager hemtagna i den beställning jag gjorde i Juni. Priset var 373:- för filtret.
  Lasse

 • Hej
  Hänger på tråden och undrar om ni kan rekommendera något bra lim för återmontering av gummimattorna på hjulhusen inne i bilen. Lämpligen ett lim som möjliggör borttagning av mattorna i framtiden utan att dessa skadas vid demontering.
  /Lasse

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng