Martin Z

 • Jag har kikat på jordpunkten nere vid kylaren, men där var allt fint. Det var bara för någon vecka sedan. Finns väll fler, men dessa har jag inte koll på. Kan väll tänka mig att det är nått längre in i kedjan som felar.

  Låter ju i alla fall som att det är fel, och inte jag som är dum och inte fattar hur den fungerar.

  Har inte testat att dr…[Läs mer]

 • Sitter bara en knapp, som styr hela innerbelysningen. Som sagt så lyser lampan när den bak/i mitten är av, och släcks när den andra är på. Alltså står den på om bilen är avstängd, vilket är lite problematiskt.

 • Nix, helt tyst. Minns inte om det gjort det innan heller?

 • Jag hör ju ett svagt pipande pys när den står still, men inget som liknar det tidigare nämnda pyset.

  Men det är väll helt normalt?

  Inte lyckats återskapa fenomenet, så förmodar ju att nånting sprack, men frågan är ju vart i sådana fall. Lär ju inte bli lätt för någon här att hitta ett sånt fel!

  Har nu fått ytterligare problem att lösa nä…[Läs mer]

 • Ytterligare ett tillägg är att jag särskrev kupélampa på grund av mobilens automatiska rättning, och inte utav dyslektiska anledningar! 🙂

 • Bör tillägga att jag dragit ur lampan tills vidare, men vore ju trevligt om det fungerade som det skulle. Den fungerade ju perfekt för att se hastigheten!

 • Hejsan igen!

  Aldrig märkt att det suttit en lampa bakom backspegeln, men det gör det tydligen! För nu har den börjat lysa, och går inte att stänga av… Slås av när man tänder bak i bilen, men slås på så fort den i mitten inte lyser… Märkte det när jag böt säkringen som går till både den efter onoterade radion och belysningen. Men…[Läs mer]

 • Försöker komma upp i lite högre vara när det går, och tankar 98, vilket hjälpt lite men inte helt.

  Kollat samtliga slangar jag kan hitta och kompisen som hade den innan har gått igenom förgasaren.

  Det som återstått har ju varit typ topplocket eller nått, men har varit tätt där med.

  Även inställningar har pillats med utan resultat.

  Fun…[Läs mer]

 • Hejsan got folk!

  Jag sitter här med min saab 900c (-87), som allt eftersom får sig lite kärlek. Många bäckar små borde väll tillslut leda fram till något i slutändan.

  Det klassiska problemet med glödtändning plågar även mig, och jag tar mig någon timme eller så i månaden för att försöka lista ut vad det kan vara.

  Fadern min, som själv mec…[Läs mer]

 • Profilen för Martin Z uppdaterades 3 månader sedan

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng