mulleina

 • Väldigt bra sida han/hon länkade till.

  En till fråga jag kom på, hur är det med inställningar som typ sport,eco, komfort, finns de på alla saabalådor med automatdrift? Det är ju lite fräckt

 • @plankan wrote:

  Den 5vxl aut är en dröm och köra –

  140 km/t på 2.200 Rpm om jag inte minns helt fel 😎

  då är det värt +12% i bräsnleförbrukning.

 • äsch 12% hit eller dit 😀 det kostar och ligga på topp. När vi ändå har samtalet uppe med kostnader och så, hur stor skillnad blir det på en 9-3 aero v6 och 9-3 2,0t i kostnader? Bägge två automatare och båda två kombi.

  Det jag har kollat upp är att skatten skiljer sig på 680kr och försäkringen ca 900-1000. Bränsleförbrukningen var inte så stor…[Läs mer]

 • hmm nu funka det. 😕 kanske lite fuktigt någonstans som nu torkat

 • Jag hoppas att det hjälper med plusgrader och blundar så länge…

 • Lampan hel? ingen ärj på lampan?

 • @saab95v4 wrote:

  PS. har en topp som ligger där ventilerna läcker satan, vad ska man använda för att slipa in dom med? och hur funkar det.

  Portning kan jag inget om. Men angående läckaget i ventilerna så kan jag försaka svara. Du kan du börja med att fräsa LITE på toppen med en ventilfräs och sedan gå över till slippasta. Är det ventilen som l…[Läs mer]

 • Sist jag mätte så låg jag på ca 1,15 blandad körning. ca 20mil landsväg och 20mil korta turer (6-8km) tur och retur med stopp i mellan.

  Mätte en gång till nu, hade kört 23,5mil med många korta turer. Ca 12mil landsväg och då ca 11,5mil korta turer. Då drog den 1,67 liter!

  Har nu en medelförbrukning på ca 1,35

 • Kan du inte trycka tillbaka reglaget mer än halvvägs? Vi kan ju börja med att utesluta, om du känner där vajern slutar på hävarmen på förgasaren, går hävarmen lätt? för i så fall är det vajerproblm som kanske behöver smörjas eller något. Du kan dra i vajern så ser du var vajern slutar.

  Nu när jag tänkte lite längre så kan du inte trycka ner reg…[Läs mer]

 • jag tror bakhjusldriven, framtung, gungig bil typ volvo 164 med och så vidare för dem kan du inte köra så fort utan att åka på sladd. En framhjulsdriven bil går ju bra så länge vägen är rak. En fyrhjulsdriven bil är väl lite mellanting

 • mulleina svarade på ämnet Vinterdäck i forumet OG900 12 år, 3 månader sedan

  @longjohn61 wrote:

  @mulleina wrote:

  jag kör med 185/65 15 bak och 195/65 15 fram

  Men då är ju bilen högre fram än bak syns det?

  Mvh Nisse

  Ja det gör det. nu gör ju baslådan också några kilo mer i kofferten. Men helt riktigt så lägre bak. Varför blir den lägra när profilen är samma?

 • mulleina svarade på ämnet Vinterdäck i forumet OG900 12 år, 3 månader sedan

  jag kör med 185/65 15 bak och 195/65 15 fram

 • @Michelle wrote:

  Apropå oljebyten, är det någon som köpt oljefilter på Saab nyligen?
  Jag slutade köpa oljefilter där när det blev fula svarta filter,
  som det bara stod GM på. 🙁
  För att ändå få ett märkesfilter så gick jag över till Bosch, mest
  på grund av att det filtret också var blått. 🙂
  Det var trevligt att se den där fräscha blå färgkli…

  [Läs mer]

 • @icecream wrote:

  El finns så det räcker till. Men då alla 3 uppräknade funktioner strular känns det som nåt är obra. Taskig jord i en dörr har man vart med om. Och instrument, kylfläkt m.m. går klockrent.
  Ska leta lite i helgen när man förhoopningsvis får in den under tak, om ingen köper den innan.

  Men är där bra med spänning och ström så borde d…[Läs mer]

 • har du spänning fram? Om du nu tror det är elen så går det förmodligen att koppa startkabel mellan batteriets plus och ingången på elhissarna så att den hissar ner rutorna.går det trögt då också så är något annat fel men går det fortare så vet jag inte. För där borde vara för låg spänning om det går trögt. så kolla det först

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng