niklashogberg

Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #377593
  niklashogberg
  Deltagare

  Kul att denna härliga 95a kan kmma ut på vägarna igen framöver. Följer tråden med stort intresse.

  man får tacka. ja har samlat in det mesta nu för att kunna fixa inför besiktning. men de e ett antal timmar till dess förstås.

  #377479
  niklashogberg
  Deltagare

  Lite mer har hänt sen sist. dörrar på plats. motorhuv på plats. sen har ja börjat svetsa en del av rosten inför besiktning. som sagt så e ja ingen vän av svets men ja gör så gott jag kan. har skaffat allt till bromsarna nu också så snart skall allt sånt fungera. bifogar några bilder på den o hoppas ni ej skräms av mitt projekt.

  Bilagor:
  #199992
  niklashogberg
  Deltagare

  Det stämmer Matthias. den har ej körts sen dess. nya plåtar skall ha tillverkats men aldrig hämtats ut. sen vart den stående o nån har skruvat/ lappat lite men gett upp. nu har den ftt mer kärlek på någon månad än den troligen fått på 40 år. motor sitter i och kan startas upp. bromsar är under renovering. sen skall ja svetsa lite innan man ger den en chans på bilprovningen.

  #199475
  niklashogberg
  Deltagare

  @Sulo wrote:

  Åh, vilket roligt projekt! Bakhängda dörrar va? Vad är planen, en fullständig renovering eller ett rullande projekt?

  tyvärr ej bakhängda men de duger till mig ändå. det kommer bli en patinerad körbar bil. lite coolt med slitet bruksskick.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng