owla

 • Vet att det är en gammal tråd men skulle du stöta på problemet igen kan du hojta till. Är en eeprom som sparar chassinummer samt lagrade radiokanaler (du kanske även har problem med det minnet?). Risken är nog rätt stor att problemet återkommer, speciellt om du gör den strömlös. Har nya eeproms liggandes 🙂

 • owla svarade på ämnet Fjärrstrul i forumet OG9-5 7 år, 6 månader sedan

  Bytt batteri i fjärrdosorna på de flesta Saabar vi haft, aldrig varit något problem. Se till att inte låta den ligga strömlös för länge samt att du kan behöva ”para ihop” den med bilen igen efter batteribyte genom att trycka upprepade gånger på lås upp i hyfsat snabbt tempo. Efter det ska den fungera normalt igen.
  MVH
  Owla

 • Hallå! Har en ACC panel liggandes i stugan som jag skulle kunna lägga på posten när jag är där helgen den 9-10november. Hojta till om du inte hittar någon innan dess. 220kr inkl frakt kan vi säga.
  Mvh
  Ola

 • DOCK verkar det som att det i vissa fall behövs en reservdelsprogrammering, tex när man stoppar in ACCn i en cabbe.
  Janne, skulle du kunna radera trådarna jag skapade i og9-3 samt og9-5 kategorierna? Har redan den uppe på STCS och redan kommit fram vissa funderingar. Känns som det är bättre att reda ut dessa frågetecken och sen lägga upp en revid…[Läs mer]

 • @Janne Hagnell wrote:

  Ja, att det är en brytgräns 2001-2002 är ju lätt att se men sedan blir det ju klurigare… Vet du hur det är med ACC-displayerna, de ser ju från framsidan helt samma ut 1998-2005?

  Hej! Sammanställt lite info från EPC igen och som jag misstänkte ska alla ACC paneler passa mellan Saab 9-5 årsmodell 1998-2005.
  Till 9-3 har alla…[Läs mer]

 • @Janne Hagnell wrote:

  Ja, att det är en brytgräns 2001-2002 är ju lätt att se men sedan blir det ju klurigare… Vet du hur det är med ACC-displayerna, de ser ju från framsidan helt samma ut 1998-2005?

  Som jag skrev: 98-01, 02, 03, 04-05. Så det är 4 olika versioner av SID som FYSISKT skiljer. Sen reservdelsprogrammeringen ovanpå det som specific…[Läs mer]

 • @Hällström wrote:

  Ja om jag har förstått det hela rätt så behöver man ej gifta men man kan behöva reservdelsprogramera med Tech 2
  dvs kolla att det är rätt motor växelåda och hjulstorlek i siden mest för att det ska bli rätt bränsleförbrukning. Jag monterade en sid från en 04a i min 02a
  det funkade men vissa funktioner i rat…

  [Läs mer]

 • Jäkla trevliga bilar ni håller på med. Roligt att följa med mycket bilder. Fortsätt så :AP

 • @Dicst wrote:

  Det är alltså en packning för att hålla glaset på plats du menar på en blank dörrbackspegel? Kläm fast den med en elkabel, funkar kalas. Annars åk och köp en djäkligt stor O-ring på nån industributik, typ Momentum eller liknande.

  @ploghultarn wrote:

  Är väl bara att köpa en beg spegel och ta listen ifrån, elkabel och o-ring, hur seri…

  [Läs mer]

 • Hej! Fick svar precis, verkar inte som denna list finns i lager.
  Någon annan som har liknande problem och kanske en lösning på det? Just nu ligger glaset i handsfacket vilket ser lite tråkigt ut.
  Mvh

 • Mycket trevligt projekt! Får man lite tips och trix till sin egen V4 renovering 🙂

 • Tänkte även meddela att jag också kör från Malmö och möter upp er! Ses på nova om någon timme!

 • Rodder76 wrote:
  Vita Talladegor kan anses vara extremt ovanliga och de kan räknas på valfritt finger. Det finns bara en känd kvar! Kollar man totalt så vet vi att det funnits två, men där stannar det!

  Den vita som finns kvar är känd på internet, har varit till salu i omgångar och bytte ägare för ett tag sedan. Men tusan vet om inte nuvarande ä…[Läs mer]

 • cabmange wrote:
  Hej Owla

  Den röda är en vanlig 9000 T16 som var cherryröd från början sedan ombyggd.

  Den svarta tallan är en äkta dock bara T i regget, hade man skippat T16 hade A också fått platts. Sedan är det en härlig 4-5000 kr bil, och en säljare som inte är seriös, bryter ingångna avtal.

  //MH

  Okej, men hängde inte riktigt med på…[Läs mer]

 • Daniel Eliasson wrote:
  Här är bilder från en reklamfolder av Clarion.

  Man visar stolt upp SASCA vinnaren 1992.

  Finalen gick av stapeln under allahelgonahelgen 1992 På ”Älvsjömässan”.

  Håll till godo 🙂

  Hejsan!
  Ni snackade tidigare i tråden om var denna Talladega kan befinna sig. Slog mig direkt att jag såg denna bil nere i Ystad vid ett t…[Läs mer]

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng