Tommy

 • Skev fälg från ett djupt potthål?
  Testa att byta mellan sommar och vinterdäck.

  Har haft samma fenomen på min där bilen går som en dröm på sommardäcken och skit rent ut sagt på vinterdäcken trots ombalansering av vinterdäcken.

 • Tommy startade ämnet Bilder bensinvärmare i forumet 9000 1 år sedan

  Hej forumet, mitt första inlägg här.

  Har äntligen fått tag i en bensinvärmare inkl. slangar och kablage till min 9000 -97. Men jag har aldrig sett dessa i verkligheten, så jag har ingen aning om vart eller hur värmaren, reläer, slangar, tbv-ventil, t-rör, vattenpump, bränslepump osv ska sitta i motorrummet.
  Har verkstadshandboken på dvd så sche…[Läs mer]

 • Original emblem till bakluckan med Saab/Scania-loggan har varit helt slut i många många år. Fanns några få nya på ebay för ett tag sedan, 1700kr/st!
  Hade turen att lyckas köpa ett nytt begagnat nyligen men det verkar som man kan köpa ett speciellt klistermärke som de sätter över som är väldigt bra finish på, vet dock inte om detta är med Saab/Sc…[Läs mer]

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng