Mats

 • Konstanta lyset fixat, rengjorda kontaktytor och lite koll av kablage fixade biffen. Nu dundrar helljuset för full hals så sortsatt felsökning för o kolla hur det ligger till med jorden i blinkersspaken.

  Vajern hade inte gått av (som du sa Janne) och är nu uppsmord för o fästa med nytt ”vajerlås” när detta införskaffats.

  Upptäckte även att de…[Läs mer]

 • Tackar för tips, garagedag imöra. Återkommer med resultat 🙂

 • Hej,

  Hade lite startproblem och skulle ge min V4 72:a lite skjuts med startgas. När jag skulle öppna huven fick jag vajern till huven i handen och på samma gång lyckades jag få fatt i nån kabel(va igång med att göra en ny kåpa att montera under ratten så kablarna hängde lite löst just då) så framlyset började lysa konstant(även fast tändningen…[Läs mer]

 • Tack för hjälpen. Det va förmodligen slavcylindern som spökade(såg ut som fan inuti).
  Bytte packning i både huvud och slav. En skruven till huvudcylindern va dock ingen lek att komma åt, fick låna en hemmasvetsad krökt nyckel som funkade. Om det finns någon smidigare nycjkel att använda mottages tips tacksamt.

  /Mats

 • Hej och tack för insläpp,

  Har en relativt nyligen äntligen skaffat mig en V4 från 72. Fick problem med kopplingen igår, den varierar mellan att inte ha något motstånd när man trampar ner den till att inte ge något motstånd alls.
  Då jag är helt ny på bilen undrar jag om det är ett vanligt problem? Någon som kanske har ett svar på vad problemet k…[Läs mer]

 • Mats registrerade sig 3 år, 6 månader sedan

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng