topasgul99

 • Dethär är ännu aktuellt. Skulle gärna köpa en topasgul (senapsgul) 99:a.

  Ibland finns de till salu, men eftersom jag bor i Finland kan det ta några dagar innan jag har ordnat ledigt från jobbet, beställt båtbiljetter och hyrt trailer osv… och sen då jag är på väg för att hämta, så är de alltid sålda…

  Därför har jag en köpesannons. Alltså…[Läs mer]

 • Javisst! Skicka bilder och all tänkbar info, tack!!!

 • Javisst! Berätta mer! Skick? Rost? Körbar? Pris? ”Allt” värt att veta, tack!

 • Hej! Tack för ditt svar! Bilen är fixmässigt i ok skick, men aningen för ”ny” för min smak, kanske. Hämtningen blir också ett litet problem, eftersom jag bor i Finland.
  Hur långt är det till Stockholm från dej?
  Vad är priset, obesiktad?
  Mvh Leif Tast

 • Köpes en Saab 99.
  Gärna en combi coupé eller automatväxlad eller en EMS eller en GLE eller nåt… ”vanlig” tvådörrars manuell går också, om priset är rätt. Helst ingen 80-talare utan gärna äldre.
  Original och oförstörd men får finnas fix…
  För stora krav? Berätta ändå vad du har!
  Någon?

 • Hej!
  Av nostalgiska skäl skulle jag enormt gärna köpa en topasgul Saab 99 av årsmodell 1976 (det fanns väl inte ens andra årsmodeller med den kulören?).
  Gärna en helt vanlig tvådörrars GL men andra karossmodeller eller motorversioner är också intressanta. Jag söker inte nåt utställningsexemplar men inte heller nåt ändlöst projekt. Gärna be…[Läs mer]

 • topasgul99 registrerade sig 1 år sedan

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng