torparen

 • Sådär,nytt bensinfilter är monterat och det var ingen fara med bensintryck. Jag kröp under direkt utan att köra torrt, och det var inte mycket soppa som gick till spillo. Inget stort tryck heller, bara att meka av och meka på filtret. Tackar för tipsen.

  Glädjande nog så märks det skillnad i körningen, den går mjukare nu och motorn hackar sig…[Läs mer]

 • Tackar för infon! Då kan jag känna mig lugn.

  En annan fråga:
  Kopplingen tar relativt högt upp, och det är svårt att få till snygga ryckfria växlingar och glidande starter. Är det tecken på att den är slut? (15500mil)

 • Har inte hunnit med att byta bensinfilter ännu. Men har dock tankat några liter etanol för att driva igenom eventuellt vatten, samt slagit i en flaska STP akut insprutningsrengöring. Efter blott 10 mil så märks redan en avsevärd skillnad, lite hackigt går det fortfarande, men inte alls lika mycket, och motorn känns också mer alert.
  Sk…[Läs mer]

 • Okej, jag skall byta bränslefilter på Måndag. (Motorn går som en förgasarmotor med väldigt mager blandning.)
  Nå´n som kan tala om var filtret sitter?

 • Jag har kollat luftfiltret, och det ser mycket frächt ut.

  Min har ju inte turbo, men annars så är det ett liknande fenomen som det du (lustgasen) beskriver. Besväret är större när den är kall, men det finns kvar även sedan den blivigt genomvarm.

  Jag funderar också på luftmängdmätaren, den består väl av en potentiometer? Kan den kanske vara sl…[Läs mer]

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng