God jul och gott nytt 2016!

Kategori:

Styrelsen för Svenska Saabklubben vill önska alla våra medlemmar och vänner en riktigt god jul och ett gott nytt år!

ssk_godjul

2016 kommer att bli ett händelserikt år för Saabklubben. Vi firar nämligen 40 år som förening nästa år, vilket kommer framgå väldigt tydligt (och trevligt) för våra medlemmar. Så missa för all del inte att betala er medlemsavgift till nästa år (som medföljde senaste numret av vår medlemstidning Bakrutan).

Saabklubben arrangerar även den internationella Saabträffen 2016, IntSaab2016, i Linköping-Vadstena. Utöver denna träff så blir det många vanliga Saabträffar och bankörningar runt om i landet, ofta i samarbete med våra lokalsektioner.

2016 fyller Saab 9000 30 år, vilket kommer uppmärksammas av Saabs bilmuseum i samarbete med dess stödorganisation. Saabklubben bidrar givetvis även här.

Saabklubbens reservdelsverksamhet fortsätter att gå starkt framåt och vi har många nya reservdelar på ingång nästa år. Vi arbetar aktivt för att förbättra vår webbshop och erbjuda våra medlemmar ett så brett och bra sortiment av reservdelar som möjligt, såväl till de äldre bilmodellerna som till de moderna modellerna av Saab.

Saabklubben har även en stark medlemstillväxt. Nu har vi över 3 100 medlemmar över hela Sverige samt från olika delar av världen (från USA och Kanada till Japan och Australien).

Vi ser verkligen fram emot 2016 och vi hoppas få träffa så många som möjligt av er – och era Saabar – nästa år!

Dela gärna detta inlägg på sociala medier

Lämna en kommentar