Svenska Saabklubben tar över SaabsUnited

Kategori:

ssk_hearts_suSaabklubben har idag kommit överens med ägaren till SaabsUnited, Till Drescher, om att Saabklubben ska ta över hanteringen av SaabsUnited. SaabsUnited är en av de största internationella webbplatserna med nyheter och inlägg om Saab. SaabsUnited har en viktig plats i Saabs historia, bl a som initiativtagare till ”Save Saab”-konvojerna samt inköpet av den sista Saab 9-3 till Saab Car Museum.

Saabklubben använder samma tekniska plattform (WordPress) som SaabsUnited. Det är vår avsikt att flytta över den webbplatsen till vår servermiljö och säkerställa dess drift. SaabsUnited har ett redaktionellt upplägg där besökare/användare på webbplatsen bidrar med nyheter, t ex från Saabträffar och liknande, som vi avser att vidareutveckla. Utöver detta finns även ett antal skribenter.

SaabsUnited ska kvarstå som SaabsUnited. Skribenterna på den webbplatsen är välkomna att fortsätta som tidigare. Saabklubben vill enbart säkerställa dess innehåll och uppmuntra till vidare användning, till förmån för internationella entusiaster, klubbar och företag med kopplingar till Saab. Saabklubbens forummoderatorer kommer även bistå med moderation av innehåll från besökare/användare till SaabsUnited.

Ni kan även läsa mer om detta hos SaabsUnited: http://www.saabsunited.com/2016/05/svenska-saabklubben-is-taking-over-saabsunited.html

Dela gärna detta inlägg på sociala medier

Lämna en kommentar