Utökade öppettider reservdelsverksamheten

Kategori:

Med start denna vecka har vi utökat öppettiderna för Saabklubbens reservdelsverksamhet. Nu gäller följande telefontider:

Tisdag, onsdag, torsdag: 08:30 – 16:30
Kvällsöppet tisdag, onsdag: 18:00 – 21:00

Dessa öppettider införs för att kunna möta en kraftigt ökad efterfrågan och försäljning av reservdelar. Vi genomför även andra åtgärder, som ytterligare personal och bättre tekniska system, för att ännu snabbare kunna hantera era frågor och beställningar av reservdelar.

Avslutningsvis vill vi påminna er om att kontakta Saabklubbens modellombudsmän vid frågor av teknisk art, istället för att kontakta reservdelsverksamheten om detta. Våra modellombudsmän har goda kunskaper om alla modeller av Saab, från Saab 92 till Saab NG9-5. De besvarar gärna tekniska frågor från våra medlemmar.

Kontaktuppgifter till våra modellombudsmän finns i vår medlemstidning Bakrutan samt på vår hemsida: https://saabklubben.se/medlem/modellombudsman/

Dela gärna detta inlägg på sociala medier

2 svar till ”Utökade öppettider reservdelsverksamheten”

Lämna en kommentar

 1. Willy Rabe

  Hej!
  Hur ska man kontakta er, jag menar då telefon ? Vill bara fråga er vad man skall göra med ett 10 tal gamla V4 lådor. Är där något värde eller är det skrot?
  Lådorna är ifrån min bror som avled, Rabe Bilservice i Malmö. Svara gärna tack.
  Mvh Willy Rabe

 2. Ida

  Hej mitt namn är Ida och jag har en Saab 99 -84 som har problem med växellådan. Tydligen så behöver jag ”gummi mellanlägget” som är mellan växellådan och torpedväggen för den är trasig. Vet ej vad den heter men jag hoppas ni förstår vad jag menar. ?
  Har ni någon aning om var jag kan få tag i en sådan grej?!

  Mvh Ida