Videosändning av Svenska Saabklubbens årsmöte 2016

Kategori:

Saabklubbens årsmöte 2016 kommer att videosändas på nätet. Vi rekommenderar att man deltar på årsmötet i Trollhättan eller Umeå, men om man inte har möjlighet till det så kan man som medlem följa årsmötet via denna sändning. Enbart medlemmar på plats i Trollhättan eller Umeå är dock röstberättigade, i enlighet med våra stadgar.

Videosändningen av årsmötet kommer att vara tillgänglig här: http://saabklubben.solidtango.com

Videosändning Svenska Saabklubbens årsmöte 2016

Videosändningen är tillgänglig för Saabklubbens medlemmar. För åtkomst krävs ett lösenord från senaste numret av vår medlemstidning Bakrutan (2016-01). Lösenordet återfinns på sida 44 och skall anges utan citationstecken (”).

Deltagare på videosändningen kan även bidra med relevanta frågor/kommentarer under mötet. Notera att vi inte avbryter mötet för varje fråga, men vi kommer ta tid till frågorna med jämna mellanrum.

Videosändningen är tillgänglig på svenska (klicka på den svenska flaggan längst ner på sidan annars) och sändningen ska fungera med de flesta datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Det är första gången vi videosänder årsmötet och vi har förberett detta så gott som möjligt. Om tekniska missöden ändå uppstår hoppas vi att ni kan ha överseende med det.

Vid frågor kring denna videosändning, kontakta gärna webbmaster@saabklubben.se. Om ni följer sändningen och har förslag på förbättringar/förändringar till eventuella kommande sändningar så mottages det även tacksamt.

Dela gärna detta inlägg på sociala medier

Lämna en kommentar