Viktig information: Bankörning Mittsverigebanan 24/5

Kategori: ,

Viktig information inför bankörning Mittsverigebanan
Härnösand 20140524

Klubben har hyrt banan mellan kl 08.00 – 17.00 vilket gör att vi kör sista racet kl 16,30 för att hinna städa undan innan kl 17,00.
För att undvika olyckor och skador så följ anvisningar från banpersonal/funktionärer på plats.

För att få köra på banan krävs hjälm, heltäckande klädsel samt en daglicens för bankörning. Denna finns att köpa på plats till en kostnad av 150:-.
Ditt fordon kommer att besiktigas inför körningen och du får inte ha lösa föremål i bilen eller läckage av vätskor från fordonet. Du får inte heller ta med passagerare under körning på banan.

Då vi är bland de första för säsongen så är inte restaurangen bredvid banan öppnad ännu men de har lovat fixa fika och lättare förtäring typ grill under dagen. Observera att det är kontanter som gäller under dagen då det inte finns kortbetalningsmöjligheter varken i samband med licensköp eller fika/mat.

Klubben skulle även behöva få en liten överblick hur många som kommer för att dels daglicenserna ska räcka samt att serveringen/cafet ska kunna serva oss på bästa sätt. Meddela gärna i PM eller i tråden (https://saabklubben.se/forum/amne/bankorning-pa-mittsverigebanan-den-24-maj/) före fredag lunch.

Undrar ni över något så hör av er till
Thomas Ramsell 070-312 43 39 eller
Anders Johansson 070-510 88 78

Välkommna!
Svenska Saabklubben genom Norrlandssektionen

Dela gärna detta inlägg på sociala medier

Lämna en kommentar