Bakrutan 2.19

 • Detta ämne har 1 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2019-06-27 20:31 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #460407
  Lustgasen
  Moderator

  Hej alla medlemmar.
  Anton på redaktionen för Bakrutan som skriver här.
  Av en del olika lyckliga och olyckliga anledningar har Bakrutan blivit försenad. Det är inte alltid man kan gå in på allt som händer bakom kulisserna men några av anledningarna är

  – Familjära angelägenheter
  – Brist på inkommet material
  – Omfattande arbete på annat styrelsearbete
  – Problem med mjukvaruprogram – arbete gick förlorat som fick göras om

  Vi beklagar givetvis detta!!
  Tyvärr blir det såhär när det mer eller mindre är en enmans-show. Vi är väldigt personberoende på många fronter i styrelsen och jobbar på att bli mer personOberoende. Jag vädjade redan i förra numret om era medlemmars stöd. Nåväl. Ett led i detta är att prova leja bort layout-arbetet som är ett tidskrävande arbete till vårt tryckeri. Detta kommer vi prova till nummer tre. Detta nummer blir ett kortat nummer just på grund av tidsbrist.
  När deadline för Bakrutan nr 2 var (15e april) hade nästan inget material kommit in, vi brukar återanvända material men för mycket återbruk blir inte heller bra anser vi, det går för enstaka artiklar men det är att ta genvägar tycker vi och risken finns att det inte blir en lika levande tidning. Därför förlängde vi deadline.

  Vi ska försöka fixa alla deadline-datum för året samt när tidningen skall vara i brevlådan. Målsättningen är att vi ska veta redan vid årets början vilka datum alla nummer ska komma ut. Men detta är inte helt lätt att veta i förväg just på grund av att vi är materialberoende. Köpes-biltidningar ligger ofta flera nummer i förväg med material. Vi förstår att ni är trötta på att höra detta men så ser det ut hos oss idag.

  Tidningen finns uppladdad nu på hemsidan
  http://www.saabklubben.se/bakrutan/ och kommer i brevlådan om 2-3 veckor om allt går som det ska hos Postnord.

  Hör av er om ni har funderingar eller åsikter.

  mvh Anton, redaktionen, Bakrutan, Svenska Saabklubben

  Saab 99 Van -77

  Sekreterare och redaktör i Svenska Saabklubben

  2 användare tackade författaren för det här inlägget.
  #460428
  Saab_ahed
  Deltagare

  Hej,

  Jag tycker detta meddelande är mycket bra. Det är inte ofta i dagens läge man får själva informationen varför ngt inte har fungerat.
  Jag (kanske andra delar min åsikt) förstår att en enmans-show inte lyckas med hur mycket som helst, och ibland kliver verkligheten in med ett bestämt steg.

  Ett tack för ert arbete oavsett, och hoppas ni får hjälp i ngn mån.
  🙂

  3 användare tackade författaren för det här inlägget.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng