"Behöver" jag dessa grejer ?

Forum Modellspecifika forum NG9-3 "Behöver" jag dessa grejer ?

 • Detta ämne har 1 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2017-09-12 18:53 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #434879
  Jinnstrom
  Deltagare

  Hej ! Jag fick överta en fungerande gammal 9-3:a för ett litet tag sen av en bekant. Bilen går bra -även om det finns lite rost på den.
  I samband med att jag fick överta bilden skickade han även med lite ”delar” som han hade hemma. Saker som kanske kan vara bra att ha.
  Jag är ju tyvärr ingen mekarkille alls utan står nu frågande inför hur bra det är att spara på dessa prylar. Till saken hör att jag har hiskeligt dåligt med plats att husera dessa grejer då jag bor i ett litet radhus i stan.

  Kan nån av er hobbymekare säga något snabbt om bilderna nedan och huruvida detta är något som jag borde lägga åt sidan för att ev. kunna ta med till min bilmekaniker när bilen bestämmer sig för att strula ?

  Det är fyra stycken ……..”länkarmar” eller något i den stilen och två (se rödmarkering) andra grejer som jag misstänker kan höra till eller ha med drivknuten att göra.

  Är dessa saker svårraggade att hitta på skroten så att man bör spara dem ?

  Jättetack på förhand/ J

  Bilagor:
  #434883

  Om skålen som sitter under fjädern är i bra skick så ska du utan tvekan spara fjäderbenen. Är väl på det viset att om du gör dig av med delarna så behövs dom efter en vecka…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng