Bengt Åkesson

Forum Övrigt Off Topic Bengt Åkesson

 • Detta ämne har 2 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2002-11-30 09:03 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9015
  Krister K
  Deltagare

  Bengt Åkesson! Hur lägger jag in ditt röda ”v4-skin” i spelet Rally Trophy?? Vill ju inte åka finsk fabrikare om jag inte behöver!
  Glada spelhälsningar
  /Krister

  #66777
  chakka
  Deltagare

  Du behöver en liten editor som finns (fanns? — siten verkar ligga nere just nu) på http://rt.relaygames.com/Editors.asp . Jag gissar att det är den som Bengt använt för att få ur skinsen ur spelet från början.

  Jag skulle gärna förklara närmare hur det fungerar, om jag bara kom ihåg. Datorn drabbades av ett riktigt generalras i början av sommaren (värre än någon balansaxel) och av olika skäl tog det nästan tre månader att få tillbaka resterna. Dock ej hårddisken…
  Jag har ännu inte installerat spelet på den ”nya” datorn, och de filer jag en gång hade har gått till den stora filservern ovan molnen. När jag äntligen får lite ledigt runt jul blir det väl att börja om från början, men jag antar at du inte vill vänta så länge

  #66778
  Bengt Åkesson
  Deltagare

  Ursäkta mitt sena svar men jag är ute och far i riket en månad.

  Jo man använder en editor som finns att ladda ner på sidan där allt annat finns till spelet. Sedan kan man med ett vanligt grafikprogram ändra och trixa med bilens utseende och även ändra motorstyrka mm.

  Jag testade med en 350 hkr motor och 6 växlad låda i en i övrigt standard Saab rally 96a men där hängde inte hjulupphängning mm till riktigt…. :rolleyes:

  /Bengt

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng