Bilder på era påhitt

Forum Övrigt Off Topic Bilder på era påhitt

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-10-15 20:05.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14964

  stefan w
  Deltagare

  Ibland tvingas man tänka till. Ofta står man då i garaget och funderar på om det man skall göra skulle kunna göras enklare och smidigare. Det är då som ett ljus går upp och man kommer på hur man skall modifiera ett verktyg, göra ett verktyg, eller hitta på nåt som gör livet lättare. Man plockar här och där och vips så har man nåt hjälpmedel som löser problemet.

  Jag uppmanar alla som vill att dela med er av era trix o knep, visa era uppfinningar och berätta lite.

  Jag öppnar med ett simpelt bidrag, se bifogad bild. Det är en oljepump från V4 som jag kör med borrmaskin och kan då pumpa olja, suga ur olja, den fungerar med det mesta t.e.x. diesel. En 20 liters dunk pumpar man snabbt ur och ner i tanken.

  Idag använde jag denna när jag bytte olja i bakaxel och växellåda på en Volvo F88 lastbil. Tänk er att försöka få in 13 l Hypoidolja 80W/140 genom ett nivåhål som en enkrona. Istället för att hälla och söla när tratten blir oväntat full, riva ner skräp i tratten så ligger jag bekvämt och pumpar tills det är klart. Detta fungerar lika bra på en personbil.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng