Billack i Göteborg

Forum Övrigt Allmänt Billack i Göteborg

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-05-11 18:03.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12528

  Hej!
  Behöver köpa färg för att lacka ett par fälgar. Tänkte spruta på själv med tryckluft och spruta. Har någon något tips på bra lackfirma i stan där man kan köpa blandad färg över disk?
  /Anders

  #86342

  ulf g andersson
  Deltagare

  Hej Anders

  Mitt tips är inte från Göteborg. Det verkar vara tunnsått med välutrustade firmor som säljer billacker i Gbg, jag har leta men med klent resultat. Här i Uddevalla finns dock en mycket välsorterad firma : Lackman Bilprodukter Tel.0522-130 60 Gräskärrsv. 4, 45155 UDDEVALLA, som säger sig kunna bryta alla billacker efter 1950. Dessutom har de mycket bra slipmaterial och skyddsutrustning och kan leverar per paket till andra orter. Jag har haft mycket god hjälp av denna firma i samband med en rullande 99 renovering och en helrenovering av en Sport och kan med gott samvete rekomendera en kontakt.

  Hälsningar Ulf

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng