Centrallås

Forum Modellspecifika forum OG900 Centrallås

 • Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2008-04-18 19:22 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #17756

  Är det någon som vet om det sitter en centrallås motor i förardörren på en 900 -92? Det sitter en box med nummer 8591216 i dörren. Problemet är när jag kortsluter gröngul och svart kabel från förardörren åker alla lås utom förardörrens lås ned och sedan flyger dom upp igen pga att förarlåset är öppet. Jag vill kunna fjärrstyra låsen men får inte riktigt till det. Kan det bero på att det faktist inte sitter en motor i förardörren. Normal sätt så använder man ju det låset för att aktivera centallåset och då går ju låset mekaniskt ner/upp. Å andra sidan finns det väl andra av samma årsmodell som har fabriksmonterat larm med fjärrstyrning?

  #120520
  porsche944
  Deltagare

  Du måste byta, en motor för fjärrstyrning skall dit. Ditt andra problem, ”hoppande” lås som öppnar direkt efter låsning går att fixa till genom att ev ta upp hålen dörren där motorenheten sitter, då kan du skjuta ner motorn något och detta problem försvinner.

  #120521

  tack för svaret ska leta lite på skroten efter en sådan.
  Låsen hoppar upp direkt endast när jag mekade med c-låset dvs när jag skickade stäng-signal till c-lås relät medans förardörrens lås var öppet.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng