Coelinblå färg

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Coelinblå färg

 • Detta ämne har 4 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2011-08-29 18:49 av .
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4783
  simme_90
  Deltagare

  Hej
  Någon som vet var man kan få tag på coelinblå färg? Har tidigare lyckats hitta rätt kulörer (då mer vanliga färger) på mekonomen och liknande men denna är ju lite ovanligare. Finns den fortfarande att köpa genom SAAB eller måste den blandas till?

  //Simon

  #31277
  stefan
  Deltagare

  det finns ingen som lagerför färdigblandade färger idag så allt blandas på beställning. Med färgkoden i handen så är det bara fråga lämplig försäljare av färger vad han kan åstadkomma.

  #31278
  emul
  Moderator

  Nästan rätt!

  Coelinblå färg finns tro’t eller ej fortfarande i grundsortimentet av sprayburkar på Mekonomen! Det gör Opalgrön också.. Eftersom färgen bara fanns på V4:orna flyttar jag tråden..

  #31434
  anders dahl
  Deltagare

  Där har du fel Emul! Både Coelinblå och Opalgrön finns även på 99:or!

  #31507
  emul
  Moderator

  Det har du rätt i Anders! Jag formulerade mig dåligt. Coelinblå fanns inte på någon tvåtaktare – det var det jag menade, eftersom tråden låg i den forumdelen. Jag vet mycket väl att de finns på 99, det står en opalgrön sån och väntar på mig… 😉

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng