Det finns optimister …

Forum Övrigt Off Topic Det finns optimister …

 • Detta ämne har 6 svar, 7 deltagare, och uppdaterades senast 2006-09-08 09:00 av .
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14799
  lelle f
  Deltagare
  #98268
  matthias r
  Deltagare

  För sidådär hundrafyrtiotusen mindre kan man anförskaffa mycket
  trevligare tidig sjuttiotalare, minst dubbelt så snygg att se på….
  http://www.saabklubben.com/ubbthreads/sh…;gonew=1#UNREAD

  #98269
  Martin Sigge
  Deltagare

  Det kanske blev en nolla för mycket

  #98270
  exceller8
  Moderator

  Denna var coolare för de pengarna:

  http://www.blocket.se/vi/9324793.htm?ca=9_s

  #98271
  griffin
  Deltagare

  Hur mycket har den egentligen stigit i pris sen den var ny…?

  #98272
  stefan
  Deltagare

  Det finns faktiskt såna där ”säljare” som på allvar tror att de har nåt unikt. En del är inte alls insatta i veteranbilshobbyn och då brukar de inbilla sig en hel del saker. jag har ju hållt på med Vauxhall i många år och jag vet av en äldre herre som i säkert 15 års tid annonserade ut sin Cresta till den facila summan av 95 000. Sänkte aldrig priset och han tror på fullt allvar att han har en unik bil. Numera har jag slutat att svara när han ringer för jag vet inte hur många gånger han har ringt och frågat om jag vill ha hans fina bil, dessutom kommer han aldrig ihåg att han har pratat med mig förut och han blir lika irriterad varje gång då man förklarar att intressenterna är mycket få och att den kanske bara är värd 15 000

  #98273
  pelle s
  Deltagare

  Min röda 96 -61:a ville säljaren ha minst 25 000kr för och han trodde att SAAB-museet var MYCKET intresserade av den fina bilen. Den hade ju bara gått 11000 mil, rost i sidoplåtar och bakre hjulhus, lätt krockskadad främre kofångare och rostig bakre och motorn satt fast (hur nu det var möjligt??? Motorn var ju bytt 76 och var bara körd en kortare sträcka det året innan den ställdes i ett kallgarage till 2001…) Men efter 6 års frågande och ett oräkneligt antal uppvisade annonser senare kostade den 3000kr. Och det får man nog säga att den nästan var värd med tanke på att den köptes ny av min frus morfar och att inredningen var i nyskick under överdragsklädseln. Dessutom fick jag väldigt mycket medelpadsk grusväg med på köpet! I tröskelbalkar och andra hålrum….

  Pelle

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng