Det unika med saab hobby

Forum Övrigt Allmänt Det unika med saab hobby

 • Detta ämne har 3 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2006-07-20 17:36 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14535
  kortnos
  Deltagare

  Hellooooo
  Var ute o åkte i dag o jag vart påmind om en av charmerna med att köra tvåtakare o framförallt kortnos saaben. Hamna bakom en bil o ser då hur nån vänder sig om i bilen framför mig, förmodligen så undrade dom vad det där konstiga ljudet kommer i från =)

  en sekund senare ser jag en kamera dyka upp o person framför mig tar två foton på mig o bilen. Inte vet jag men alla gånger jag åkt jänkare eller andra gammelbilar så har jag aldrig fått den responsen. Och sen om man kör om bilen ifråga under mycket ylande o rök så har dom en historia för grannarna när dom kommer hem. Ska man sticka ut så ska man åka gamsaab det säger sig självt. Man får inte vara blyg när man kör tvåtakts saab. Massan kör jänks o andra gammelbilar, eliten kör tvåtaktare….he he

  (Det finns bara två läger för kortnosarna dom som tycker dom är tok snygg eller jätteful, såna reaktioner ska en bil ge folk, allt annat är halvmesyrer)

  #96652
  kalle .p
  Deltagare

  Var på Wheels & wings Lördags efter så var det crusing i centrala Varberg. När jag stod där med min rally Saab inklämd mellan två ståra jänkajärn, så var det en liten kille som roppade att jag skulle burna.

  Jag sa att bilen drev i fel ände för att burna men folkmassan stände in i den lila killen rop på att burna, så det var bara att lämna en lucka till bilen framför och varva upp och släppa kopplinen snappt och fram hjulen började att spinna.

  Efter detta så roppade folkmassan en gång till så det var bara att göra somma sak igen men har jag var klar så kom pappan till en lila killen fram till mig och gav mig en hundralapp och sa att den var jag helt klart värd. det hade aldrig hänt om jag kört mer det jänkarjärn.

  Som sakt det är kul med alla dessa reaktioner mär man kör en gammal tvåtakts Saab. En sådan har sak gör det lättar att meka med bilen nästa gång den går sönder.

  För att inte prata om alla som tog kort på min bil när jag stod där i crusing kön.

  #96653
  kortnos
  Deltagare

  Ha ha ha fränt, mera sånt=)

  #96654
  phermansson
  Deltagare

  Ja man känner sig som man står på scen ibland… men det har sin charm det med
  Även på slusscaféet i Thn är det många som tittar när man kommer, trots att man konkurrerar med ett hundratal (minst?) andra gamla fina bilar

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng