Död koppling 99 -84

Forum Modellspecifika forum 90/99 Död koppling 99 -84

Detta ämne innehåller 2 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-04-01 18:37.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14016

  claesl
  Deltagare

  Min 99 -84 har blivit stående med trasig koppling. Under landsvägskörning märkte jag vid någon växling att kopplingen tog längre ned än vanligt, och någon mil senare var den helt ur funktion, dvs låst växel. Har bara hunnit med en yttre snabbkoll på grejorna – det finns fullt med vätska i behållaren och jag hittar inget läckage heller. Kan det ha kommit luft i systemet? Trycker jag ned kopplingen (känns som att stampa på en gammal madrass) så verkar det iaf bli tillräckligt tryck för att det ska gneka nånstans runt slavcylindern, men som sagt, någon urkoppling blir det inte.

  Har sökt i forumen men inte riktigt hittat ”min” diagnos. Jag antar att det blir till att riva ur cylinder och koppling, men jag är tacksam för tips om orsaker/åtgärder!

  Mvh
  Claes

  #93688

  walle
  Deltagare

  jag har en nästan ny koppling med tillhörande kopplings cylinder å lager om du är intresserad mvh niklas

  #93689

  torzan
  Deltagare

  Hade ett liknande problem nyligen på min 900, den tog allt längre ned, trots vätska i behållaren. Problemen var; slangen som går mellan huvud- och slavcylinder hade ett litet läckage, samt att tätningarna i huvudcylindern var slut. 4 timmars mek och kopplingen är som ny….

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng