Dörrlister SAAB 99 -72

Forum Modellspecifika forum 90/99 Dörrlister SAAB 99 -72

 • Detta ämne har 1 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2013-11-28 12:41 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #8194
  belle
  Deltagare

  Hejsan!
  Någon som vet om det någonstans finns ersättningslister som passar till dörrarna på en SAAB 99 -72, 2-dörrars. Det är den långa listen som går runt hela dörren jag menar.
  Mina har nu blivit så hopklämda av tiden, att de ej längre tätar. Hur gör ni som renoverar, finns det att få tag i bättre beg. som funkar?
  Borde väl passa de lister som sitter i dörrarna på 99:an fram till -84 i alla fall.
  Jag har köpt begagnade från en -74, men de var lika dåliga som mina var.
  Någon som har fräscha lister att sälja till mig kanske? Man behöver ju alla de där plastpluggsstyckena som ser ut som ett ”T” också. Det är en massa sådana per dörr, tror det är 40 st per dörr. Jag saknar de flesta idag.
  Alla tips mottages tacksamt.
  //Belle

  #61339

  Jag brukar plocka från nyare dörrar typ 900 som är fina. Är man försiktigt och drar listen förbi en hake i taget på klipsen så brukar det gå bra, viktigt är att man drar längs dörren och inte ut från dörren. Sen går det med ett specialtillverkat verktyg eller med en sidavbitare. Lycka till!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng