Elfel 9000 Talladega

Forum Modellspecifika forum 9000 Elfel 9000 Talladega

 • Detta ämne har 4 svar, 5 deltagare, och uppdaterades senast 2010-03-01 11:40 av .
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #21704
  mr saab
  Deltagare

  Hej har ett elfel på min 9000 Talladega som jag inte blir klok på den drar ur strömmen ur batteriet om den står mer än 2 dagar utan att man använder har provat allt nästan bytt battier(nytt) startmotor tändlåskontakt kollat alla säkringar relär hittar inget vore tacksam för svar.

  #153623
  johan josefsson
  Deltagare

  Låter som en liten lampa som lyser när den inte borde. Kolla dom som man inte ser när hela bilen är stängd.

  #153626
  emul
  Moderator

  Haft problem på 2 9000 med att kupebelysningen ordnat krypström så att batteriet dras ur även om lamporna inte lyst. Lampan i bagaget har varit boven i dramat (det är den för övrigt på min nuvarande 9000 också men jag har löst problemet tillfälligt genom att helt enkelt sätta den i av-läge..)!

  #153629
  gagnefsbon
  Deltagare

  Ta en spolformad 5w lampa, eller testlampa. Koppla bort batteriets minuspol. Seriekoppla därefter polsko-lampa-minuspol. Om lampan nu lyser kan du systematiskt ta ur en säkring i taget tills lampan slocknar varefter du undersöker vilka strömförbrukare denna säkring försörjer.

  #153978
  stefan
  Deltagare

  känn på generatorn om den är varm. Får du diodfel kan det hända som du beskriver och strömgenomgången i generatorn brukar göra den lite småljummen.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng