färg på golvmattor jubileums V4?

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 färg på golvmattor jubileums V4?

Detta ämne innehåller 4 svar, har 5 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-11-24 08:50.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #15136

  norrkoping
  Deltagare

  Levererades alla jubileums V4 1980 med blåa golvmattor, eller fanns det möjligtvis bruna?
  Några bra tips för gråa och blekta gummikofångare?

  #100224

  Per-Erik
  Deltagare

  hej,

  som jag förstår så är alla jubbar(80) blåmetallic, med blå inredning…. fanns 80:or som var bruna med men det är ingen jubbe då – iallafall tror jag att det är så det ligger till….

  #100225

  j_jaderstrom
  Deltagare

  Blått ska det vara, så är det i min och resten jag glott in i.
  Angående matta kofångare så minns jag en äldre herre som jag köpte en bil av för ett tag sen, upplyste mig om att använda bromsolja på dessa. Men om det funkar för en dag eller längre det vete gudarna. Har inte testat själv bara upplyser er om ett rön jag hört. Finns säkerligen bättre vetenskapliga åtgärder men man kan ju testa på nåt gammalt man inte är rädd om.

  #100226

  v4_petter
  Deltagare

  det finns en svart färg (vinylfärg tror jag den hette) att köpa på Biltema som är anpassad just för svarta matta gummi och plastdetaljer. kostar väl bara 35kr och funkar bra för mig. kanske inte håller i evigheter men väl värt det.

  #100227

  stefan
  Deltagare

  när det gäller gummi och plaster så är ju annars det klassika billackartipset att värma med luftpistol. Man får prova med svag värme och försiktigt se om det gråa tonar bort, annars så kan man prova med starkare värme. Har man nån skräpgrej att öva på först så är det nog lättare. Fråga mig inte hur det fungerar men jag antar att ytskiktet på plasten smälter ihop eller om oxiden försvinner med värmen.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng