Farthållare ur funktion

Forum Övrigt Allmänt Farthållare ur funktion

Detta ämne innehåller 3 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-05-25 05:13.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12664

  brandchefen
  Deltagare

  I tidernas begynnelse var det någon här på forumet som hade en farthållare som inte fungerade och ville ha hjälp och fick det. Hur hittar jag den sidan ??? Om den inte går att finna hoppas jag någon vänlig själ vill svara igen. Tack
  Mvh Ulf

  #86956

  Martin
  Deltagare
  #86957

  anonymous
  Deltagare

  Är bilen manuellt växlad sätt foten under kopplingspedalen & för den uppåt samtidigt som du kopplar in farthållaren, funkar den då är det troligen kontakten som skall bytas. Detta kostar runt 500kr på närmsta SAAB verkstad.

  #86958

  porsche944
  Deltagare

  Hej, börja med att kolla alla vaccumslangar, gummi åldras och spricker, läcker det så går inte farthållaren. Pedalkontakternas anslag kollar du, se till att pedalen INTE trycker mot kontakten när pedalerna är i obelastat läge. Det går att flytta konsolen som dessa sitter fast i lite grann.
  Prova att suga i den slang som går ner till gummi bälgen som hjälper till att dra i pedalen, kolla att den rör sig samt att den inte släpper ut vaccumet igen. Nästa steg blir kontakten i blinkersen, samt vaccumpumpen ute till vänster i hjulhuset.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng