fogden kränger bilar från museet.

Forum Övrigt Allmänt fogden kränger bilar från museet.

 • Detta ämne har 8 svar, 7 deltagare, och uppdaterades senast 2011-10-21 11:14 av .
Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5131
  ola backer
  Deltagare
  #34126
  Janne Hagnell
  Moderator

  Ja, vad ska man göra?! 😡

  96 V4 1975 ”Bollen”
  96 V4 1979 ”Sköldpaddan” (fast eg dotterns)

  #34127
  simona50
  Deltagare

  Tack Vicktor Muller?

  #34134
  phermansson
  Deltagare

  Med vad är det som är nytt här? Ser att denna ”nyhet” sprids, men att inget får göras under rekonstruktionen gäller väl fortfarande? Tycker nyheterna om NCS och Lofalk är betydligt mer spännande idag.

  #31169
  Jonas Åberg
  Moderator

  Detta står i kommentarerna i artikeln.

  ”Ok, det var gamla nyheter om att fogden satt lappar på samlingen. Ingen försäljning är planerad och bilarna står kvar i museet.”

  #29073
  900jubileum
  Deltagare

  Det här var inte direkt något nytt. Det är ju känt sedan länge att fogden mätt ut bilarna på muséet och att många spekulanter har hört av sig men Kronofogden har ställt sig avvaktande till detta. Även om rekonstruktionen ser ut att avbrytas så är fortfarande utmätningarna frysta och så även museiföremålen. Artikeln ger ett sken av att man skulle anordna en auktion i detta nu vilket inte är aktuellt för närvarande.

  #34172
  dominik
  Deltagare

  Där fanns en bra initiativ 2 år sen, det blir mycket aktuellt just nu http://forum.saabklubben.nu/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=125558&page=1

  #34181
  900jubileum
  Deltagare

  Håller helt med där. Hur det går med företaget är ju som sagt mycket osäkert och det kan man dessutom inte påverka så mycket mer än att hoppas men jag anser att det är av yttersta vikt att hålla muséet intakt även i framtiden.

  #34183
  phermansson
  Deltagare

  Det finns ett riktigt bra initiativ nu med, så det känns lugnt. Relevanta nyckelpersoner har varit i kontakt med varandra under hösten och diskuterat museet.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng