Fusk sporten har änterligen vaknat till liv

Forum Övrigt SSR Fusk sporten har änterligen vaknat till liv

 • Detta ämne har 1 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2006-05-24 07:30 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14270
  kortnos
  Deltagare

  Hallo
  Måste dela med mig lite glada nyheter till mina saab kamrater. (denna utvalda skara som valt att digga rykande tvåtakare)

  Jag hade änterligen besök av en gubbe som kan skruva tvåtakt, han pillade lite på min fördelare och efter mycket krångel (då en 62 rotor inte sitter helt naturligt på en 66 motor) så övergick min tvåtakare från vanligt brum till nått som endas kan beskrivas med religösa ord.

  Min trimmade motor började ge lite effekt på högre varv, ljudbilden blev djupare och bilen blev pigg. (Jag blev som ett barn) Jag köpte motorn 2002, skruva ihop den 2003, pilla med den 2004 o 2005. Nu 2006 börjar den funka som den ska. (Har bara jobbat på sommar halvåret) så ni förstår om jag var eld o lågor i dag

  Så idag var jag ute o påminde bygden att det finns en tvåtakare i byn. Nu när motorn har gått igenom fas 1 så kan jag sakta men säker kolla upp allt annat. Jag har lite omdevetet sakta förvandlat min ”de luxare” till en ”fejk sport”, jag kommer nog sakta byta ut allt till värre saker. Man kan alltid bytta till skivbromsar, sportens instrument samt annat godis.

  Sen så fick jag soppa torsk o sen ville inte bilen starta mer idag. Hon var nog sur, dåligt batteri. Hoppas hon startar i morgon så inte min glädje är kortvarig. Och att min barndomspolare som är stark v8/ disel fantast inte får rätt (fanskapet skar…höhöhö)

  Nu ska jag sova så jag kan köra tidigare

  #95258
  stefan w
  Deltagare

  fanskapet skar…höhöhö

  Vilken kompis va

  Lägg lite blårök över Sundsvall också om du får tillfälle.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng