Gnisslande drivrem.

Forum Modellspecifika forum OG900 Gnisslande drivrem.

Detta ämne innehåller 4 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av 2011-05-26 19:20.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #25293

    phasip
    Deltagare

    Hallå!

    Jag bytte drivremmar nyligen (gen & styrservo) men gnisslet fortsätter.
    Gnisslet kommer från generatorremmarna då det inte gnisslade när bilen saknade dessa och det slutar så fort man sprutar 5-56 på undersidan av dessa.

    Vad kan jag göra för att slippa gnisslet?
    Har försökt att spreja remmarna med ”Belt Grip” från CRC samt remmarna mer, men detta resulterar endast i att det känns som att bilen inte riktigt vill starta.

    MVH Pasi Saarinen.

    #184404

    longjohn61
    Deltagare

    Har du spänd dom ordentligt ❓ Är det mycket glapp i generator bussningarna ❓

    Mvh Nisse

    #184792

    morsole
    Deltagare

    Våra bilar är nog lite ”nishiga” så remmarna vi får har legat LÄNGE innan de säljs till oss…

    Jag har nu bytt på två bilar i rad och i både fallen så väsnades de nya remmarna mera än de gamla, och här har satt det nya bussningar i generatorfästet.

    Så inget nytt alltså!

    Mvh Johannes

    Bor i Sjöbo, bra på gamla bromsar bl a!

    #184799

    plankan
    Deltagare

    @morsole wrote:

    Våra bilar är nog lite ”nishiga” så remmarna vi får har legat LÄNGE innan de säljs till oss…

    Jag har nu bytt på två bilar i rad och i både fallen så väsnades de nya remmarna mera än de gamla
    Mvh Johannes

    Jag har då nyss bytt på en röd cabbe
    och inte var det väsen från dom 🙄

    Men ett tips kan vara att gå upp 10* 875 istället för de 9 el 9.5* 875 som sägs vara std.

    #184801

    longjohn61
    Deltagare

    @plankan wrote:

    @morsole wrote:

    Våra bilar är nog lite ”nishiga” så remmarna vi får har legat LÄNGE innan de säljs till oss…

    Jag har nu bytt på två bilar i rad och i både fallen så väsnades de nya remmarna mera än de gamla
    Mvh Johannes

    Jag har då nyss bytt på en röd cabbe
    och inte var det väsen från dom 🙄

    Men ett tips kan vara att gå upp 10* 875 istället för de 9 el 9.5* 875 som sägs vara std.

    Håller helt med har gjord detta på min sedan och nu bottnar inte remmarna mera i remskivan tyst vart det 😀

    Mvh Nisse

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng