hål i nummerskylten

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT hål i nummerskylten

 • Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2003-01-13 13:10 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9146

  Jag skulle snygga upp lacken på bakluckan till min 96-62. Tog bort nummerskylten för att komma åt bättre, men ena skruven saknades, och istället var skylten fäst med dubbelhäftande (nåja) tejp. När jag skulle dra i en annan skruv märkte jag att hålen i luckan inte stämde med dem i skylten, utan satt tätare ihop. Det löste sig förstås med ett nytt hål i skylten, men varför såg det ut så? Hade de gamla skyltarna annat hålavstånd, isåfall skulle ju detta ha varit ett problem för alla bilägare när man bytte skyltar?

  #67675
  tobbe99
  Deltagare

  Hejsan!!
  Det måste ha blivit felborrat i skylten, eller så har man bytt bagagelucka någon gång. Kanske det är olika avstånd mellan hålen på olika årsmodeller? I värsta fall kanske bilen varit falskskyltad? En annan möjlighet är ju att skylten suttit fram tidigare. Förresten, hur kan bara ena hålet vara fel?? Sitter skylten förskjuten när den är monterad med en skruv?? Är det samma hålavstånd på främre skylten?? Kanske har den som monterat skyltarna lagt bägge på varandra och borrat bägge samtidigt i tron att det var samma hålavstånd fram och bak?? Kan nog finnas hur många anledningar som helst!
  ”Tobbe”

  #67676

  Egentligen spelar det ju ingen som helst roll, jag blev bara lite fundersam. Jodå, bakluckan är bytt, men jag trodde det var standardavstånd mellan hålen. Så lite vet jag om nummerskyltar.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng