Har tändproblem 99a -71….

Forum Modellspecifika forum 90/99 Har tändproblem 99a -71….

  • Detta ämne har 2 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2012-06-19 23:36 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #6314
    666
    Deltagare

    eller rentav nått annat fel…

    Bil: Saab 99 årsmodel 1971

    Motor: Triumph 1,85l AC Delco tändsystem

    Problem: Åker som vanligt men sedan blir det som ett kraftigt hugg/stopp, detta har hänt nån gång. Men i förrgår vid kallstart hostar och misständer motorn och vid tjok utdragen… Kör iväger i motorn hoppar, misständer. När jag åkte hem igår, körde runt 40 km så tvärdör motorn… Har även hänt vid tomgång… Har idag bytt alla tändelar utom kondensator… Samma problem….

    Saab 99 1971 2.0 - Saab 99 1971 1.85 - Saab 99 1972 1.85 - Saab 99 1973 1.85 - Saab 99 1975 CC 2.0 - Saab 99 1981 T8

    #45015
    noclaf
    Deltagare

    Kolla membranet i förgasaren.

    #45016
    morsole
    Deltagare

    Jag skulle nog byta kondensatorn med; kolla även membranet till vevhusventilationen som sitter på insuget.

    Min första bil var en sådan, har många trevliga minnen!

    Mvh Johannes

    Bor i Sjöbo, bra på gamla bromsar bl a!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng